Mereu mi-a plăcut programarea..

godev

Prima mea iubire a fost pentru HTML, când mă jucam pe Piczo (platforma intuitivă de creare site-uri). Apoi am descoperit Javascript şi chestiile mişto pe care le poţi cu el.

În IT se câştigă bine. Tehnologia evoluează, deci dacă te angajezi în domeniul ăsta vei avea un loc de muncă mult timp. Eşti fată? Şi ce dacă? Eu sunt fată şi m-am descurcat. 

Am descoperit Şcoala de Programare GoDev. Profii de acolo promit că o să vă înveţe cele mai noi tehnologii pentru a deveni un Front End Developer(HTML, CSS, Javascript). Cursurile durează 16 săptămâni, încep pe 15 noiembrie şi se desfăşoară la sediul celor de la Neurony din Barbu Văcărescu nr. 11, Bucureşti.

Care e combinaţia?

  • nu trebuie să ai neapărat cunoştiinţe tehnice, trebuie să te descurci la întrebările dintr-un interviu pe care o să îl dai: întrebări cu care să îţi măsoare înteligenţa şi gândirea logică.
  • trebuie să vrei să te angajezi ca front-end developer, GoDev nu este pentru tine dacă vrei doar să îţi îmbunăţeşti skill-urile
  • cursurile costa 5000€, daaaaaaaaar.. ei îţi plătesc şcolarizarea şi îţi dau şi o bursă de studiu de aproximativ 200€ ca să vă motiveze. La sfârşitul cursurilor urmează o discuţie pentru a stabili exact ce job ţi se potriveşte. Câţiva absolvenţi se vor angaja la Neurony, pentru restul au o listă cu alte companii din care îţi vei putea alege unde vrei să lucrezi. Dacă descoperi că programarea nu e de tine sau primeşti vreo ofertă de nerefuzat din altă parte, va trebui să rambursezi costurile de şcolarizare

Puteţi vedea curricula aici. Înscrierile se fac aici.

hug

♥♥♥

Facebook: https://www.facebook.com/crisplusina

Instagram: http://instagram.com/crisplusina

Email: [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *