Sărbătorile sunt prilejul perfect să mă revăd cu familia mea, mai ales de când m-am mutat singură. De Crăciun, Paște și zile de naștere, ne strângeam cu toții la bunicii mei, la masă. Era drăguț. Nu suntem o familie perfectă, dar jur că la aceste evenimente ne puteai confunda cu una lejer.

Bunicul meu era un om căruia îi plăceau foarte mult amintirile. Îi plăcea să colecționeze tot felul de lucrușoare mărunte care să îi amintească de diferite momente din viața lui.  Și îi plăceau foarte mult pozele. Dacă ar fi să mă întrebați, cred că de la el am moștenit pasiunea pentru fotografie. Nu pleca în nicio excursie fără aparatul foto la gât și se întoarcea de acolo cu cardul SD plin. Avea chiar și o ramă foto digitală pe care o mai pornea din când în când și o lăsa să ruleze imaginile surprinse câteva ore bune.  Tot el era cel care insista la toate reuniunile de familie mai sus menționate să facem măcar o poză la final.  Îmi amintesc cum bunica mea se agita mereu: „Acum ți-ai amintit și tu de poză? Când e masă goală?” Dar nu conta, poziționăm aparatul foto pe marginea unui dulăpior, setam temporizatorul și mă aruncam și eu în poză.

Anul trecut m-a rugat frumos să îi printez și eu câteva din pozele noastre de grup. Cumpărase câteva rame micuțe și avea să le aranjeze frumos la el pe birou. Mi-a luat mai mult să mă ocup de toată treabă asta pentru că pozele erau stocate pe calculatorul de la ai mei, iar eu nu dețineam o imprimantă color cu care să le pot printa.  Știu că m-a mustrat de câteva ori că durase atât de mult.

Ar fi fost foarte utilă o imprimantă cu care aș fi putut printa pe loc imaginile. Una micuță, pe care să o pot depozita la bunicii mei fără să ocupe prea mult spațiu. HP Deskjet Ink Advantage 3785 All-in-One ar fi fost perfectă în acele momente datorită dimensiunilor reduse ( 403 x 177 x 141 mm) , dar și datorită faptului că se poate conecta prin WiFi la orice dispozitiv.  Partea foarte tare este că prin aplicația HP Social Media Snapshots puteți printa imagini de pe Facebook, Instagram sau orice altă rețea socială. Dacă nu sunteți fani WiFi, imprimanta se poate conecta și prin cablu USB.

Bunicul meu nu mai este acum.. şi deşi va lipsi din cadru un om care mi-a fost foarte drag, îmi doresc foarte mult să continui tradiția cu poza de grup la sărbătorile din familie.  Acum că sunt în posesia acestei mici minunății de imprimantă, vreau să reprintez toate pozele semnificative și să creez un album cu fotografii ca pe vremuri.  Sunt sigură că va fi un cadou foarte frumos pentru ai mei.

HP Deskjet Ink Advantage 3785 All-in-One are  funcţie de scanare, dar din păcate poate să scaneze doar coli (adică nu vă veţi putea scana buletinul, de exemplu).

Până să o duc la bunica mea, îmi voi printa rapid biletele de avion pentru concediul ce tocmai bate la ușă, pentru ca HP Deskjet Ink Advantage 3785 All-in-One poate printa și foi A4, dar și A6 sau  plicuri DL. Plus că tot ce înseamnă consumabile (hârtie fotografică, cartuşe) vin la un preţ foarte bun.

Toate detaliile tehnice le găsiţi aici.  Iar dacă v-am convins, o găsiţi la eMAG şi în Flanco.

Vă recomand să vă achiziţionaţi o imprimantă de acest fel, cu care să puteţi printa rapid fotografii şi astfel vă reinventaţi amintirile. 🙂 O ramă pe birou cu familia voastră vă poate face să zâmbiţi când vă aşteptaţi cel mai puţin.

PS. Cam atât de mică e 😀

https://www.instagram.com/p/Ban0inajmLq/?taken-by=crisplusina

Pe data viitoare!

hug

♥♥♥

Facebook: https://www.facebook.com/crisplusina

Instagram: http://instagram.com/crisplusina

Email: [email protected]

 

2 thoughts on “Amintiri în familie”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *