E timpul pentru alte 5 favorite!

Cred ca vă era dor de tipul acesta de postare.

MELODIE

Am auzit-o la un moment într-un instastory, am încercat să o găsesc, fără rezultat. Apoi am găsit-o în top 100 pe Shazam. Pe repeat de câteva săptămâni.

 


CARTE

Mi-a plăcut mult „Înainte să te cunosc” de Jojo Moyes şi recent am citit cu mare plăcere partea a doua a poveştii. 

Prima carte a fost mai orientată pe povestea de iubire dintre două persoane. În „După ce te-am pierdut” Louisa se trezeşte într-o mare încurcătură, când apare o nouă fată în viaţa ei, care îi schimbă total modul de a vea lucrurile. Cartea mi-a reamintit că până la urmă totul se termină cu bine. O găsiţi de cumpărat pe elefant. Este o lectură uşoară şi captivantă.


FILM

Chips este un film peste care am dat random, funny. Un film cu poliţişti care urmăresc alţi poliţişti. Merită văzut într-o seară.


MÂNCARE

Bomboanele cu ghimbir de care urmează să vă spun le-am încercat prima dată la o prietenă care le adusese din Canada. Le-am găsit pe iHerb, un magazin online despre care v-am mai povestit aici pe blog.  Preferatele mele sunt cele Chimes originale, urmate apoi de cele cu unt de arahide. Nu au gluten şi se laudă ei că ar fi naturale. 


BĂUTURĂ

Ce putea să fie altceva în afară de ceai? De data asta vreau să vă recomand cele de la Laboratorul Naturii – mai ales Cloud Catcher şi Elixirul Vieţii. Preţurile sunt foarte bune, iar ceaiurile foarte calitative.

https://www.instagram.com/p/BXf8ckegeOv/?taken-by=crisplusina

Voi ce aţi mai descoperit recent?

hug

♥♥♥

Facebook: https://www.facebook.com/crisplusina

Instagram: http://instagram.com/crisplusina

Email: [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *