Pentru că atunci când m-am mutat în apartament se afla un dulap negru, mi s-a părut o idee bună să aleg o bună parte din restul mobilei de aceeași culoare.


Fiind la prima rundă de achiziție de mobila nu știam ce înseamnă asta: praful se vede instant!

Spray-urile de mobilă sunt moartea pasiunii pentru mine, nu am găsit unul care să îmi placă cum miroase. Căutând alternative, am găsit Swiffer Duster.
M-a atras descrierea lui, dar și faptul că îmi amintește de pămătufurile acelea mari și colorate pe care le folosea mama când eram mică tot pentru a șterge praful.

Swiffer Duster este prezent în rutina mea de curățenie de peste 9 luni și nu l-aș schimba cu altceva. Pămătuful captează și reține praful, părul și alergenii de la acarieni,
pisici și căini, de pe aproape orice suprafață. Vine cu 2 feluri de mânere, unul scurt (super practic), dar am văzut că se găsește și cu mâner telescopic, ce poate fi blocat
în diferite poziții și poate ajunge astfel în locuri mai complicate, cum ar fi caloriferele.

Pămătuful nu este singurul produs Swiffer. Recent am avut ocazia să testez și varianta de mop din aceeași gamă.
Acesta are un cap pivotant la 360 de grade și mă ajută mult la curățarea zonei de sub mobila din bucătărie, care este greu accesibilă cu mopul clasic.
Este soluția rapidă în cazul unei urgențe cauzate de Mango, pisoiul meu, dar și în cazul în care nu am chef de varianta clasică cu un mop normal.

De mopul Swiffer se pot prinde 2 feluri de lavete: cele uscate, groase, ideale pentru praf sau pentru a scapa de excesul de apă de pe parchet în cazul folosirii unui mop
normal care știm că nu se poate stoarce atât de bine încât să nu lase urme de apă și cele umede, perfecte pentru pete. O lavetă este ideală pentru o încăpere.

Dacă ar fi să spun care este produsul meu preferat, aș spune că pămătuful este un must-buy. Chiar ușurează ștergerea prafului foarte mult.
Recomand utilizarea lui cu melodia voastră preferată pe fundal.

Mai multe detalii despre produsele Swiffer puteți să citiți aici: https://www.youtil.ro/brand/swiffer/

Produsele Swiffer sunt disponibile online, pe eMAG, aici.

Kitul Swiffer a fost primit în campania de testare Buzzstore. Dacă vreți și voi să testați diverse produse, vă puteți înscrie aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *