Sunt sigură că nu sunt singura care are câte un strugurel prin fiecare colţ de casă şi geantă. Dar sunt anumite produse după care întind mâna.

Mi se pare un tratament de buze g-e-n-i-a-l.  Este produsul care stă la capătul patului şi îl folosesc în fiecare seară. Are 15 ml şi am impresia că nu o să se termine niciodată, cu o cantitate cât un bob de orez acopăr tot. Este şi un produs anti-aging, diminuează „ridurile” de pe buze ca nimic altceva. Despre Sensai v-am povestit atâtea de-a lungul timpului, brandul având chiar şi un articol dedicat pe blog aici.

Multă lume ştie despre acest balsam de buze, fiind un best seller al brandului By Terry. Acesta este un balsam foarte eficient, mi se pare că hidratează chiar mai bine decât tratamentul de la Sensai, daaaaar miroase destul de puternic a trandafir. Nu este un miros oribil, dar nu este neaparat preferatul meu. Sunt dispusă să trec peste acest lucru pentru că îşi face treaba.

Nu puteam să nu includ şi un produs korean. Laneige am încercat pentru prima dată anul trecut, deşi mi-era un brand cunoscut de ceva ani. Îl văzusem în Sephora la noi, dar având deja 2 produse pentru buze (cele menţionate mai sus) nu l-am achiziţionat. Când am fost în  China am cedat, preţul fiind mult mai mic decât la noi în ţară. Nu regret deloc! Este o mască, nu o folosesc constant, dar o dată pe săptâmână tot ajunge pe buzele mele.

Cele mai multe balsamuri de buze folosite de mine au fost de la Bioderma, fix modelul de mai sus. Pentru zi de zi este perfect, iar raportul calitate-preţ este cel mai bun. De obicei îl achiziţionez la promoţie cu o cremă de mâini, tot din gama Atoderm, promoţia fiind disponibilă şi acum în Farmaciile Tei (aici)

Preţul este destul de mare pentru un balsam, dar mi se pare că dacă vreţi să vă răsfăţaţi cu un produs pentru buze de zi cu zi, acesta este. Nu conţine bazaconii, nu are parfum şi are şi SPF 15.

Nu se găseşte în România, dar dacă ştiţi pe cineva în ţările unde se livrează produsele Glossier trebuie să îl încercaţi! Miroase delicios, puternic şi oferă şi o culoare discretă. 🙂

Voi ce produse pentru buze iubiţi?

Pe curând!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *