Această ediţie de favorite va fi mai specială.. 

.. asta pentru că nu voi urmări pattern-ul cu care v-am obişnuit în celelalte postări cu 5 favorite.

Prima favorită va rămâne o melodie. Vorbesc despre Maroon 5 – Girls like you care are şi un videoclip super muncit cu nişte super femei. Maroon 5 ascult de muuuulţi ani şi nu cred că au vreo melodie care să îmi displacă.


Nu mă aşteptam sincer să ajung să vă recomand un hashtag de pe instagram, dar se pare că am petrecut în ultima vreme mai mult timp pe instagram. Hashtag-ul pe care îl urmăresc este #whatthefluffchallenge. Este un challenge în care stăpânii de animale de companie (în principiu despre câini este vorba), încearcă să facă un moment de „magie” în care dispar şi filmează reacţia patrupedului. Am văzut challenge-ul făcut şi cu pisici, dar şi cu papagali. Hashtag-ul este destul de popular şi pe Youtube. Cel mai amuzant lucru mi s-a părut faţa acestui câine:

https://www.instagram.com/p/BkbxnR2HMR0/?saved-by=crisplusina

Parcă ar spune „ce este neînregulă cu stăpânul meu?”


Tot în favoritele recente intră şi Maria’s Ladybugs pe care o urmăresc de ceva vreme. Face bijuterii de argint şi aur. Mi-am dorit şi eu un colier galaxie şi o brăţară personalizată şi atunci am apelat la ei. Împreună cu alte 2 colege am plasat o comandă. Totul a mers foarte bine. Am vorbit la telefon toate detaliile: cum să fie personalizate obiectele, ce lungime să aibă lanţurile, ce culoare să aibă aţa de la brăţară, absolut tot (unde a fost cazul am primit şi alternative). Înainte de a trimite comanda (cam la 4 zile după) am primit poze cu obiectele, am confirmat telefonic că este totul în regulă şi ziua următoare am primit comanda. Toate am fost mulţumite de ce am comandat. Fiecare bijuterie are certificat în care este menţionat metalul din care este făcută şi avem şi garanţie. Eu am avut o experienţă super drăguţă cu ei şi cred că în pană de idei de cadouri sau chiar de ziua mea 😀 voi mai apela la Maria’s Ladybugs. Îi găsiţi pe Facebook şi pe Instagram. Eu îi recomand cu drag. 🙂

Brăţara cu aţă de pe mâna stângă pe care eu o super îndrăgesc este de la ei.

https://www.instagram.com/p/Bk5OylEBrcn/?taken-by=crisplusina


Am descoperit un cont fain pe Facebook, al unui tip care face clipuri de 1 minut în fiecare zi: Nas Daily. Până acum are peste 900 de clipuri filmate (şi-a propus să ajungă la 1000) . O să ziceţi că hei, nu e greu să filmezi 1 minut pe zi. Să vă uitaţi la detalii, la câte cadre sunt. Ca background, Yassin a fost programator până în 2016, când şi-a dat demisia. Într-un an jumătate a pus deoparte $60.000 şi a decis că doar va călători. Clipurile lui chiar despre asta sunt: despre locurile pe care le-a vizitat şi ce a învăţat de acolo. Şi-a ales numele contului din arabicul „nas” care înseamnă „oameni”. Îl găsiţi pe Facebook aici.


Ultima favorită este un pic mai ciudată: o poliţă pentru dulapul din bucătărie. Când m-am mutat aici unde stau acum deja bucătăria era „echipată” cu ceva pahare. Plus că eu am o manie în a cumpăra căni (asta pentru că beau extrem de mult ceai). Ajunsesem să nu mai am loc unde să le depozitez. Am găsit în Ikea o poliţă, care din punctul meu de vedere arată ca un mic scăunel, care îţi transformă o bucată de raft.. în dublu raft. Numele ei de scenă este VARIERA şi după cum spuneam, o găsiţi la Ikea.

Cam atât pentru ediţia cu numărul 9. Pe curând!

hug

♥♥♥

Facebook: https://www.facebook.com/crisplusina

Instagram: http://instagram.com/crisplusina

Email: [email protected]

 

One thought on “5 favorite (9)”

  1. Maroon 5 sunt printre altii si favoritii mei ,,chiar au muzica faina . Iar cu fostul programator , chiar m-ai facut curioasa 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *