Melodie:


Jonny Glenn & Ally Hills – Woah


Este o melodie pe care am auzit-o la Irina de la Coffentropy, într-un clip pe Youtube. De atunci este melodia pe care fac curățenie cel mai bine.


Serial:


Zoey’s Extraordinary Playlist este un serial destul de nou, are doar 13 episoade în momentul în care scriu eu acest articol. Țin să menționez că este musical, dar pe mine nu mă deranjează absolut deloc, melodiile sunt atent selecționate. M-am bucurat că apar câțiva actori care îmi plac, printre care Jane Levy, care a mai jucat în Suburgatory, Skylar Astin din Pitch Perfect șiiiiiiii Lauren Graham din Gilmore Girls.


Canal de Youtube:


Am căutat niște exerciții decente de făcut acasă și am dat de un clip cu o fată care făcea exerciții sugerate de Chloe Ting. Am văzut rezultatele ei și m-a convins și de aproape o lună fac exerciții diverse de pe canalul ei.


Mâncare:


Kinder Cards e o descoperire recentă în Lidl, într-unul din maratoanele de cumpărături în plină pandemie. Suprafața este o napolitană crocantă, iar în interior sunt 2 creme, ciocolată și vanilie aș zice, oricum delish.


Extensie de browser:


Am de acum câțiva ani un articol dedicat extensiilor de browser preferate (poate ar trebui să îl updatez?), dar una tare descoperită recent este pricy.ro, cu care verific prețurile produselor care mă interesează în online, le verific istoricul și decid dacă mai aștept sau cumpăr pe loc. Extensia oferă și posibilitatea de a vedea site-uri similare care au produsul vostru la alt preț mai bun. Dacă vă faceți cont vă puteți pune și alerte de preț la produsele care vă interesează. În spatele pricy.ro este o echipă de 3 programatori, care m-au ajutat cu o problemă cu contul meu într-o sâmbătă. Extrem de drăguț gestul și apreciez oamenii care își doresc utilizatori fericiți. 

One thought on “5 favorite (18)”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *