Într-un beauty box de la Douglas a fost la un moment dat un Foreo Luna Play. Pentru cei nefamiliari cu toate modelele de la Foreo, acesta în mod special nu se reîncarcă, fiind numai bun de aruncat la gunoi după ce i se termină bateria.

Foreo îmi place, nu mă înțelegeți greșit. Totuși mi se pare că jegmănesc clienții în cel mai urât mod. Dar înțeleg, Foreo este un brand overpromoted pe social media și cumva trebuiau să acopere cheltuielile.

Am încercat și fake-uri, imitații de Foreo și într-adevăr cel original este superior. Nu este un produs pe care să îl folosesc în exces, zilnic. Îl folosesc maxim o dată pe săptămână și datorită acestui lucru Foreo Luna Play m-a ținut destul de mult. Ei spun că îl poți folosi de 100 de ori. Ei bine, a venit și ziua în care a leșinat. Să îl arunc direct, nu?

Am căutat pe net dacă nu cumva deja cineva a făcut autopsie Foreo-ului, dar nu am găsit nimic. Așa că am luat un cutter și am început să îl desfac pe bucăți.

Sub siliconul roz se află o cutie de plastic care se desface destul de usor…

.. iar în interiorul cutiei nu găsești mare lucru: un buton de on/off banal, un motoraș și o baterie.. plus câteva mici metale pentru susținerea acestor componente. Cam scump pentru cei 39 de euro, prețul oficial de pe site-ul Foreo.

Ce mă intrigă pe mine și speram să găsesc mai multe detalii pe ambalaj.. ce fac fetele după ce epuizează bateria unui Foreo? Îl aruncă la gunoi? Înăuntru este o baterie pe care chiar scrie că nu se aruncă la coș.

Am căutat de curiozitate modelul bateriei pe eMAG, se pare că există varianta de a o înlocui. Dar nu aș face asta de mai multe ori, pentru că relipirea siliconului de la suprafață probabil nu se va mai face la fel și șansele să intre apă în interior sunt destul de mari.

Pe site este descris modul în care se reciclează, dar oare face cineva asta?

De ce cei de la Foreo nu fac o campanie prin care să ofere o reducere celor care reciclează Luna Play?

.. și de ce costă atât de mult un produs de silicon și plastic cu 3 componente?

Vă recomand să vă luați o variantă reîncărcabilă. Este mai bine și pentru mediu. Sunt sigură că și sistemul Foreo Luna Play Plus este identic, iar pentru 10 euro în plus îl și puteți reîncărca cu o baterie AAA.

Produsele Foreo se găsesc la Notino.

Voi ce părere aveţi? Folosiţi Foreo?

Pe curând!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *