Nu am crezut că va fi nevoie vreodată să mă trezesc devreme să ajung la o petrecere. Azi s-a întâmplat, pentru că am avut ocazia să particip la un #morningParty, lansarea noului telefon Samsung Galaxy S6 edge+. 

Petrecerea a început la 7:30 (dimineaţa,da!) şi a avut loc în Funky Lounge din Herăstrău. Un loc tare drăguţ, de care nu ştiam. Sigur voi mai reveni pentru peisaj 🙂

IMG_0411

IMG_0403

Noul telefon arată foarte bine şi din funcţionalităţile lui cel mai mult mi-au plăcut:

  • se încarcă mult mai repede – dacă se foloseşte accesoriul de încărcare prin inducţie o încarcare full durează 120 de minute + o baterie destul de măricică (3000 mAh)

IMG_0393

  • camera foto minunată (16 megapixeli) , ce face poze luminoase cu funcţii precum HDR în timp real şi o multitudine de filtre din care să alegi
  • multitasking rapid datorită celor 4 GB de memorie RAM
  • design-ul foarte plăcut

IMG_0385

În schimb mi se pare destul de gigantic, cel puţin pentru mâinile mele (5.7 inch). Îmi displace şi că, din ce am observat, bateria nu poate fi scoasă.

Evenimentul a fost inedit, îi mulţumesc mult  Danei Rogoz pentru invitaţie. Mă bucur că am avut ocazia să o mai întâlnesc încă o dată şi de asemenea, a fost o plăcere să îî cunosc pe Cristian Oneţiu, trainer şi antreprenor, Vlad Ilicevici, CEO Anim’est România şi pe Cori Grămescu, antrenor de fitness şi nutriţionist.

IMG_0392

Samsung rămâne brand-ul meu preferat în materie de telefoane mobile, toate smartphone-urile mele şi ale prietenului meu de până acum au aparţinut acestei mărci.

IMG_0424

PS: Pe Play Store găsiţi aplicaţia Big Day Today, unde vă aşteaptă 30 de challenge-uri şi premii pentru cei care le duc la capăt. Cei 4 mai sus menţionaţi au ajutat la dezvoltarea challenge-urilor din aplicaţie. Eu deja am făcut primul challenge. Voi?

hug

♥♥♥

Facebook: https://www.facebook.com/crisplusina

Instagram: http://instagram.com/crisplusina

Email: [email protected]

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *