Salut! Astăzi vreau să vă vorbesc despre îngrijirea tenului acneic. Mă lupt cu acneea încă din liceu, când preferam să îmi las breton ca să acopăr coșurile de pe frunte. Orice produs încercam în acea perioadă nu părea să funcționeze. Bineînțeles, în acea perioadă nu existau atât de multe opțiuni pe câte avem acum. Pot spune că în sfârșit am găsit câteva produse care chiar funcționează în cazul meu și pe care doresc să le împărtășesc și cu voi. Voi menționa atât produse de curățare, serumuri, produse pentru întreg tenul, cât și produse de aplicat local.

Primul produs despre care doresc să vă povestesc este gelul de curățare de la Skintegra Clarion 2% cu acizi exfolianți. Este un gel de curățare pe care îl folosesc nu numai pe față, ci și pe spate și piept, unde câteodată mă mai confrunt cu coșuri.  Îl folosesc mai mult seara, chiar dacă este un produs blând. Produsul se găsește pe sole.ro, dar și în Farmacia Tei.

Cu codul SOLE295 beneficiați de 5% reducere pe sole.ro. 

Un alt produs care îmi place foarte mult este Ceramol Spot Block, care se aplică local doar pe coșuri. Ingredientul activ este acidul azelaic, cu rol de vindecare a comedoanelor și de reducere a inflamației. Din acest produs chiar am stoc, nu îmi lipsește niciodată din casă și îl iau cu mine chiar și în vacanțe. Îl găsiți în aproape orice farmacie și online aici.

Dacă vorbim tot de aplicarea produselor local, Hero Mighty Patch Invisible sunt, de asemenea, preferații mei, fiind foarte buni pentru coșuri cu vârf alb. Dimensiunea coșurilor tratate cu acești plasturi scade considerabil în câteva ore, făcând mascarea coșului cu fond de ten mult mai ușoară. Aceşti plasturi sunt salvarea mea când își face apariția vreun monstru fix înainte de un eveniment important. Îi găsiți în aproape orice farmacie și online aici.

Dacă vorbim de seruri, Liquid Clarity de la PSA categoric intră în lista produselor favorite. Este printre cele mai eficiente seruri încercate pentru ten acneic, dar vine și cu două dezavantaje: cantitatea foarte mică și mirosul nu tocmai plăcut. Am tot încercat să îl înlocuiesc cu alte serumuri, dar nu am reușit, nu am găsit nimic asemănător. Îl găsiți online aici.

Nu în ultimul rând, vreau să vorbesc și despre crema de la Imar Skin pentru ten acneic, Triple Hyal 23H, o cremă pe care o folosesc pe întreg tenul. Aleg să aplic această cremă în momentele în care tenul meu arată bine, tocmai ca să îi mențin acea stare. Este o cremă foarte potentă și ține foarte bine sebumul sub control. Nu degeaba este printre cele mai vândute creme de la Imar Skin. Ingredientele active sunt: tamanu, CBD, propolisul și Salix purpurea. O găsiți online aici, dar și in mall Băneasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *