Brandul de suplimente veterinare ALAVIS își face debutul pe piața românească cu o gamă variată de produse care răspund nevoilor câinilor, pisicilor și cailor. Lansat în Cehia în 2003, ALAVIS a devenit rapid o referință pentru calitatea preparatelor veterinare. ALAVIS se remarcă prin cercetarea științifică riguroasă din spatele produselor sale, utilizarea celor mai bune materii prime și o producție farmaceutică profesionistă.

Lansarea produselor ALAVIS a avut loc într-un cadru cu totul și cu totul special, la Equestria, destul de aproape de București. După o conferință foarte interesantă în care am învățat mai multe despre ce înseamnă să fii medic veterinar, despre câini/cai/pisici și problemele lor, a urmat cunoașterea produselor Alavis. Recunosc, pe mine aproape că m-a tentat șamponul de cai pentru mine. Să fim serioși, ce fată nu își dorește un păr strălucitor ca al cailor?

Acum să revenim un pic la produsele ALAVIS. Sunt mai multe categorii:

  • Produse pentru îngrijirea aparatului locomotor: ca și ingrediente active regăsim glucozamina, care sprijină dezvoltarea și regenerarea cartilajelor, sau MSM (Metilsulfonilmetan) cu rol foarte important în reducerea inflamațiilor. Printre ingredientele din suplimentele veterinare ALAVIS se află si substanța patentată Celadrin® care întărește și hidratează sistematic membranele celulare și conferă celulelor tinerețe, suplețe și elasticitate.
    Tot în această gamă se remarcă și produsele pe bază de cânepă, fără substanțe psihoactive (THC = 0%). Cânepa conține sute de substanțe benefice, cum ar fi terpenoidele, flavonoidele și canabinoizii (de ex., Canabidiol).

 

  • Produse pentru imunitate şi regenerare hepatică : substanța brevetată Sanicell intervine în normalizarea creșterii și diviziunii celulare

  • Produse împotriva stresului şi pentru vitalitate
  • Suplimente pentru dinți, gingii, piele și blană

Reputația de excepție a brandului ALAVIS™ s-a răspândit rapid și a generat un adevărat trend în utilizarea suplimentelor veterinare de către oameni. Cu toate acestea, ALAVIS™ și-a dorit ca produsele sale să rămână exclusive pentru uz veterinar, motiv pentru care a lansat pe piața suplimentelor alimentare destinate oamenilor brandul ALAVIS™ MAXIMA, axat pe nutriția activă și sportivă.

Gama ALAVIS™ MAXIMA, lansată în Cehia în 2017, se adresează celor cu un stil de viață dinamic, oferind o selecție de suplimente alimentare premium pentru menținerea unui nivel ridicat de activitate chiar și la vârste înaintate.  Aceste suplimente sunt destinate atât sportivilor din diverse discipline, cât și persoanelor foarte active care nu practică sporturi de performanță.

Gama cuprinde vitamine lipozomale, suplimente premium pentru protecția articulațiilor, a sistemului muscular, ligamentelor și tendoanelor, produse pentru creșterea masei musculare, pentru susținerea aparatului reproducător și a unei activități hormonale normale, precum și formule pentru arderea accelerată a grăsimilor.

Produsele Alavis se gasesc pe site-ul lor https://alavis.ro/ , cat si pe eMAG

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *