De fiecare dată când apare o melodie nouă foarte catchy, care ajunge până la urmă pe repeat, la câteva zile/săptămâni caut şi cover-uri (v-am povestit pe cine urmăresc pe Youtube aici).

Nu am voce nici măcar la duş, dar sunt oameni care au şi care din pasiune şi adoraţie pentru trupele preferate şi-au creat propria lor formaţie Tribute. Grupurile de muzică Tribute adoptă stilul idolilor, își adaptează vocea și le reproduc imaginea, reușind să devină chiar sosii ale artiștilor originali.

Bucureștiul se aliniază unor trenduri internaționale în lumea muzicii, și anume reinventarea și reinterpretarea unor hituri care au creat istorie de-a lungul timpului, cântate în renumite festivaluri de tribute din S.U.A., Marea Britanie, Germania sau Italia.

creart vă invită la HeyDay – cel mai mare festival internaţional de trupe tribute din România! În perioada 27-29 mai, în Parcul Izvor din Bucureşti, pe cele trei scene – Park Stage, River Stage şi Stars Stage – vor urca o parte dintre cei mai apreciaţi cântăreţi şi trupe din Europa, care aduc tribute unor artişti de renume

hey day

Evenimentul se află anul acesta la prima ediție și reunește peste 30 de trupe și artiști tribute consacrați, din țară și din străinătate, care vor evolua, rând pe rând, pe cele trei scene ale festivalului, conturând imaginea unui altfel de festival pentru toți iubitorii de muzică.

3 zile de festival

3 scene cu muzică live

30 de artiști locali și internaționali

300 de hituri legendare

30 de ore de muzică bună

Hituri care au făcut istorie din anii ’60 până în prezent vor răsuna, în luna mai, timp de trei zile, atât în centrul Bucureștiului, la HeyDay, cât și în cadrul celui mai mare festival de tribute din lume, “Glastonbudget”, care se desfășoară în aceeași perioadă în Leicester, Marea Britanie.

Cei peste 30 de artiști din Marea Britanie, Italia și România vor reinterpreta piese celebre din repertoriul Led Zeppelin, Beatles, Metallica, Guns N’ Roses, Michael Jackson, Nirvana, U2, dar și melodii ale unor cântăreți din noul val, precum Rihanna, Amy Winehouse, Adele și mulți alții. HeyDay reunește, astfel, unele dintre cele mai cunoscute ”tribute acts”, oferind fanilor șansa de a vedea live legende ale scenei muzicale, într-un festival fără precedent în București.

Prețul unui bilet este de 15 lei/zi, iar abonamentul pentru toate cele trei zile de festival este de 30 de lei. Biletele pot fi achiziționate de la casa de bilete aflată în sediul creart, din Piața Alexandru Lahovari nr. 7, sau online, de pe Eventim.ro 

Organizator: creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție al Municipiului București

Producător: Piece of Light

Parteneri Media:Rock FM, Kiss FM, Magic FM, Radio România, București FM, Radio România Cultural, Radio România Muzical, Blitz TV, Calendar Evenimente, Zile și Nopți, PR Wave, Dor de Ducă, Orașul Meu, România Pozitivă, IQool, Urban.ro, Trăiește Muzica și HTag PR.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *