Astăzi o să vă arăt ceva cute şi ciudat în acelaşi timp. Despre ce? Despre un set Happy Kitchen din care a rezultat un mic meniu cu un Mini Hamburger.

Happy Kitchen este un kit complet chinezesc (trust me, am întors ambalajul pe toate părţile şi nu am găsit nimic citibil), format din câteva pliculeţe cu prafuri şi câteva accesorii (compartimente, linguriţă, cuţit) din care poţi obţine diverse mâncăruri în miniatură.

happy_kitchen1happy_kitchen2

Prietenul meu mi-a făcut o surpriză şi mi-a făcut cadou kit-ul pentru un meniu complet, aproape ca la Mc Donald’s: hamburger (de fapt, cheeseburger că avea şi brânză), cartofi prăjiţi şi suc.

happy_kitchen4

Pentru că ne era imposibil să înţelegem ce scrie pe ambalaj, am ales să urmărim un tutorial cu instrucţiunile de pe Youtube. Puteţi vedea ce conţinea kitul mai sus.

 • Plicul pentru compoziţia de cartofi prăjiţi se amesteca cu 2 măsuri de apă; pasta obţinută semăna cu un piure de cartofi, dar avea mirosul specific chipsurilor. Compoziţia obţinută trebuia apoi băgată la microunde 20 de secunde. Prietenul meu a decis că îi plac cartofii prăjiţi arşi şi i-a scos mai târziu. Surprinzător sau nu, miroseau a cartofi prăjiţi arşi.
 • Plicul pentru compoziţia pâinii burgerului s-a amestecat tot cu 2 măsuri de apă; ar fi trebuit să mă mişc mai repede ca să nu se întărească. Din această cauză pâinica a ieşit cam diformă. Ce nu mi-a plăcut la pâine este gustul cel dulce, care am sperat noi că va dispărea după operaţiunea „microunde”, dar nu s-a întâmplat
 • Nu am poze cu ketchup-ul, dar credeţi-mă că avea textura, gustul şi mirosul unui ketchup adevărat; acelaşi lucru pot spune şi despre caşcaval
 • Până şi Cola a fost obţinută dintr-un praf şi partea faină este ca a fost plină de bule primele câteva secunde.

Ambalajele le-am obţinut prin decuparea lor din ambalajul original. Totul cute şi în miniatură.

happy_kitchen3

Părerea finală? Comestibil. Este o activitate numai bună când ţi-e foame :)) Glumesc, nu ne-am săturat cu acest meniu. Şi da, am mancat tot, mai puţin cartofii rataţi.

Ne pare rău că nu arată foarte aspectuos. 🙁

happy_kitchen6

Cred că o să mai luăm un kit – mă gândesc la mini gogoşi. 🙂

Dar acum stau şi mă gândesc..

Oare aşa sunt făcute toate lucrurile din comerţ?

Voi ce părere aveţi? Aţi încerca şi voi un kit din acesta?

Pe data viitoare!

hug

♥♥♥

Facebook: https://www.facebook.com/crisplusina

Instagram: http://instagram.com/crisplusina

Email: [email protected]

 

8 thoughts on “Happy Kitchen – Mini Hamburger”

 1. Kit-ul ăsta (Kracie) l-am văzut într-un filmuleț pe FB și mi s-a părut dezgustător. Probabil e și de câteva zeci de ori mai cancerigen decât un fast-food normal, asta pe lângă faptul că nu are niciun aport nutrițional.

  1. Hamburgerul nu are diametrul mai mare de o moneda de 50 de bani. Probabil si chestiile de la Mc Donald’s se fac tot din prafuri. Dar asta e doar parerea mea.

   1. Eu nu am încredere nici în salata din comerț, d-apăi în fast-food, chit că îl mănânc conștient.. Și la MC cel mai probabil să se procedeze la fel, dar parcă e puțin dubios să bagi conștient prafuri d-alea în tine.
    D-ar avea ficatul voce.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *