Site icon Cris+ina

Genți de piele naturală, da sau nu?

Nu am avut niciodată vreo obsesie cu gențile. Nu am o colecție. Mereu am fost de părere că cel mai bine este să ai câteva modele de calitate, care să se potrivească cu mai multe ținute.

Consider că trebuie să ai genți de diferite dimensiuni și pentru diferite ocazii, dar să nu ajungi să ai peste 2 alternative când pleci undeva. Mai ales dacă ești o persoană indecisă, așa ca mine.

Recunosc, îmi fug și mie ochii prin magazine și am cumpărat genți și rucsacuri care s-au menținut în stare bună o vreme scurtă. Dar lucrurile care au rezistat cel mai bine, în cazul meu cel puțin, au fost gențile de piele.

Dețin 2 genți și 1 rucsac de piele, pe care le port mereu și arată ca noi. Aleg să-mi cumpăr produse din piele naturală pentru că rezistă mai bine în timp. Tot ce am avut din piele ecologică a ajuns să se cojească în timp. 

Îmi doream o geantă mai serioasă, mai elegantă și totuși pe gustul meu. Să fie mai mică, să nu fiu tentată să iau toată casa cu mine când plec pe undeva. 

Modelul pe care l-am ales este de pe site-ul Manier.ro și face subiectul articolului de astăzi. Mixul de culori ales inițial (roșu cu negru) nu mai era în stoc și am mers pe o varianta chiar mai chill pentru mine, bleumarin cu maro, o variantă mult mai ușor de accesorizat cu hainele din garderoba mea. Au o gamă mare de gentute si plicuri negre, în culori mai închise.

A trecut aproape o lună de când se află în posesia mea și iată și părerile mele:

Manier dispune de o gamă variată de genți, pentru toate gusturile, pe toate dimensiunile. Pot spune lejer că de pe acest site îmi pot cumpăra atât mie și prietenelor mele, cât și mamei și bunicii mele câte o geantă. Și nu m-aș opri aici. Să știți că au și genți pentru bărbați, cât și rucsacuri.  Și este primul site unde văd că au chiar și genți de voiaj din piele.

Dacă sunteți în căutare de un cadou, Manier comercializează și portofele și curele de piele, și la fel, au o grămadă de modele. Știu ce o să îmi comand probabil destul de curând: un port card!

Recomand Manier.ro din următoarele motive:

În acest moment au și ceva reduceri pe site, eu zic să mergeți să aruncați o privire. Dacă vă place modelul ales de mine, îl găsiți aici.

 

Exit mobile version