A mai trecut o lună. De fapt nu a trecut orice lună, ci prima lună a blogului meu. Mă bucură enorm să văd cum creşte micuţul.

Luna septembrie mi se pare că a trecut şi mai repede decât luna august. Mă gândesc cu groază că începe facultatea şi că programul meu va fi şi mai încărcat decât este acum. Promit că nu mă las de scris, ştiu că unii dintre voi abia aşteptaţi o nouă postare. Voi încerca să scriu săptămânal.

Ajunge cu pălăvrăgeala..să trecem la subiectul zilei: favoritele lunii septembrie 2015

Carte: O sută de nume – Cecelia Ahern

Cred că nu există fată care să nu fi auzit (ca să nu zic văzut) filmul PS. I love you. Acest film este bazat pe cartea cu acelaşi nume scrisă de Cecilia Ahern, o scriitoare irlandeză. Nu am mai citit altă carte scrisă de ea, dar ştiind cât de mult mi-a plăcut filmul, nu am crezut nicio clipă că O sută de nume va fi o carte plictisitoare. Toată povestea se învârte în jurul unei jurnaliste, Kitty, care după ce face o prostie monstruoasă, încearcă din răsputeri să îşi salveze cariera.  Sigur voi mai citi şi alte cărţi scrise de această scriitoare, e destul de tare tipa.

Melodie: R. City – Locked Away ft. Adam Levine

Melodie catchy, versuri drăguţe. Să nu uităm de Adam, nu? Ce putem să ne dorim mai mult?

Locaţie: Muntele Olimp

Vara aceasta am avut ocazia să merg în concediu în Grecia. Cazată fiind în Paralia Katerini, am fost foarte aproape de muntele Olimp pe care am avut ocazia să îl vizitez. Muntele Olimp este cel mai înalt munte din Grecia ( Mytikas este numele vârfului cel mai înalt şi are 2.917 m). Peisajele sunt superbe. Am vizitat cada lui Zeus, unde se spune că acesta îşi aducea nimfele pentru a se feri de ochii nevestei. Vă recomand să mergeţi cu un ghid, sunt multe povestioare interesante de spus pe drum despre zei… şi nu numai.

De băut: Ceai Celmar – Fruit Harmony – vişine şi rom

Ceaiul ăsta este absolut minunat! Nu o să vă spun mai multe de atât, mergeţi pe încredere şi nu o să vă pară rău. Şi sincer.. ştiţi cumva dacă există vreo comunitate „băutorii de ceai anonimi”? Nu de alta, dar sunt foarte grumpy dacă nu beau cel puţin un ceai pe zi şi cred că trebuie să mă tratez. Am suferit foarte mult când zilele trecute, la birou, nu am avut posibilitatea de a-mi încălzi apă pentru ceai.  V-ar interesa o listă cu ceaiurile mele preferate?

De mâncat: Milka – choq splash Hazelnut

Cam greuţ de împărţit cu alţii pentru că nu prea există noţiune de pătrăţică la această ciocolată. Dar este atât de bună.. încât nu o să vreţi să o împărţiţi cu alţii. Este ciocolată Milka cu lapte..şi cremă de alune. Mai există şi o variantă cu cremă de mentă, care mă duce cu gândul la ciocolăţele acelea After Eight (pătrăţoase în nişte pliculeţe negre). Yum!

Film: Spy

Nota pe IMDb este 7.2/10. O comedie numai bună de văzut cu prietenii în weekend. Susan, un analist CIA care practic lucra toată ziua la un birou, este trimisă într-o misiune şi lucrează sub acoperire pentru a salva lumea de atacurile pe care le plănuia un traficant de arme. Recomand. Îmi pare rău că nu am apucat să văd filmul recomandat de Adina.. (Relatos Salvajes), dar îmi fac eu timp.

Vă mulţumesc pentru toată susţinerea şi nu uitaţi de concurs!

hug

♥♥♥

Facebook: https://www.facebook.com/crisplusina

Instagram: http://instagram.com/crisplusina

Email: [email protected]

 

2 thoughts on “Favoritele lunii septembrie 2015”

  1. Ce drăguță e melodia. Îmi e super cunoscută, posibil să o mai fi auzit, dar măcar acum știu și eu cine cântă :D.
    Șii ciocolata n-am încercat-o, dar sună prea bine :D. Momentan preferata mea rămâne tot cea cu Oreo de la Milka.
    Btw, de unde e luat ceaiul? 😀

    Kisses!
    Timi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *