Omg, a mai trecut o lună! Favoritele lunii ianuarie 2016 sunt aici!

favoritele luniiLuna asta o să vă povestesc despre câteva random favorites, ceva descoperiri. Încerc ca pe viitor să le găsesc categorii în care să le încadrez, dar luna asta pur şi simplu nu mi-a venit nicio idee. Tare mi-e că nu voi putea găsi ceva pentru toate categoriile, cum deja s-a întâmplat..

MELODIE/MELODII

Luna asta am iubit două melodii: pe una din ele am descoperit-o pe la începutul anului şi este foarte chill şi numai bună de ascultat la sfârşitul zilei, şi anume „Hostage”. Cealaltă am descoperit-o la concertul Rixton organizat de Coca Cola, unde aceştia din urmă şi-au prezentat noile reclame. Pur şi simplu „Taste the feeling” mi-a rămas blocată în cap.


LOCAŢIE

Nu prea am avut ocazia să merg şi să descopăr noi locaţii. Pot face doar o mică menţiune şi anume Teatrul Elisabeta. Am fost în această lună la un spectacol acolo („Încurcătură la nivel înalt”) şi mi s-a făcut dor de liceu şi de vremurile când făceam şi eu actorie. Of, sunt o babă! Dacă sărim peste mica menţiune, cred că locaţia mea preferată luna aceasta a fost patul, am fost în continuu obosită, în unele dimineţi pur şi simplu m-am „scurs” din pat, târându-mă uşor la baie. De-abia aştept să se termine sesiunea să îmi mai revin puţin.

BĂUTURĂ

Într-o perioadă, la birou, îmi făceam suc din fructe, smoothie-uri sau fresh-uri. Nu ştiu ce s-a întâmplat, nu prea am mai făcut asta în ultima vreme. Apoi am descoperit în Mega Image Urban Monkey. Fac nişte sucuri cu gusturi trăznite, dar credeţi-mă că sunt foarte bune. Partea cea mai bună este că sunt 100% naturale. Am încercat două sortimente, iar preferatul meu rămâne cel cu numărul 5. Sucurile Urban Monkey le găsiţi şi pe Emag.

Friday detox! #detox #urbanmonkey #apples #pears #pinnapples #lime #turmeric #cayannepepper

A photo posted by Cristina (@crisplusina) on

Vă plac şosetele mele? 😀

MÂNCARE

Aţi ghicit – iar dulce! Am băgat ca o spartă în mine Skittles. Da, voiam să văd care e treaba cu vestitul curcubeu. Varianta pe care eu am îndrăgit-o a fost Dark Side. Nu ştiu dacă se găsesc peste tot, dar dacă vreţi ceva dulce şi vedeţi pe la casele de marcat versiunea asta de Skittles, nu o rataţi.

FILM

Nu am apucat să văd mare lucru luna asta. Am văzut The Intern (2015) cu Robert de Niro. Nu m-a dat pe spate, dar în lipsă de altceva este bun şi acesta. Cred că ar fi interesant să avem şi noi aici la birou interni seniori. Are 7.2/10 pe IMDb.

Şi acum câteva chestii random..

SOMN BUN

Am văzut la Adina şi bineînţeles că mi-a trebuit şi mie. Mă refer la setul de relaxare de la L’Occitane. Cel mai iubit produs a fost Pillow Mist. Doamne, miroase atât de bine!! Înainte de culcare îmi sprayez perna cu 1 fâs, poate 2 şi dorm ca un bebeluş. Produsele L’Occitane se găsesc online aici, în farmaciile Sensiblu (nu toate) sau în magazinele lor fizice. 

Gata de somn! Noapte buna! 🙂 #sleep #pillowmist #goodbook #teddy #metoyoubear #loccitaneromania

A photo posted by Cristina (@crisplusina) on

CEL MAI BUN MOD DE PIERDUT VREMEA

Am jucat luna aceasta în disperare Piano Tiles 2. E un joc în care trebuie să apeşi pe nişte dreptunghiuri ce apar pe ecran, pe ritmurile unor melodii clasice. Momentan încerc să îl depăşesc pe prietenul meu. Mă joc în metrou, mă joc pe wc, mă joc înainte să mă culc. Love it! Îl găsiţi aici pentru Android şi aici pentru iOS.

RECLAMĂ

Nu mă uit la televizor, de fiecare dată când am făcut asta am simţit cum mă îndobitocesc şi cum îmi mor neuronii. Reclama asta am văzut-o tot la concertul mai sus menţionat şi mi-a ajuns la inimă. Încă o dată am regretat că nu am fraţi. E super cute şi pe fundal se aude o melodie arhicunoscută de la AVICII care mie personal îmi place super mult.

4 thoughts on “Favoritele lunii ianuarie 2016”

 1. well well..1.reclama asta noua de la coca cola imi place si mie la nebunie ..pacat insa ca eu beau pepsi la doza :))) dar sa stii ca si pepsi face reclame misto 😀 ( in lipsa de pepsi beau si coke ..nu fac nazuri ). 😀 . 2. nu-mi plac skittles alea , prefer M & M varianta cu arahide 😀 3. un mare DA produselor loccitane, sunt superfaine toate 🙂 4. nu am apucat sa vad nici un film in ultimul timp , dar am auzit de Solace ,,ca ar fi misto. 5. sosetele tale sunt super cute 🙂 …am si eu ceva in genu..cu reni :)) 6. vroiam sa trec cu vederea clipul ala Hostage ..de care n-am auzit ..dar vreau sa spun ca e chill rau :X:X big like 🙂 de-as avea un lounge-caffe al meu as incude-o sigur in playlist acu ” ma apuc s-o downld. txs ..big hug ***

  1. 1. Stau acum si ma gandesc ca nu stiu nicio reclama de la Pepsi :)) trebuie sa le caut pe net
   2. De Halloween colegii au amestecat skittles cu m&m, a fost o tragedie pentru mine.. mereu o surpriza; m&m cu arahide sunt bune cand vreau ceva mai sarat
   3. L’Occitane rules, pacat ca sunt mai scumpe 🙁
   4. Hmm, o sa iau filmul mentionat in considerare
   5. Mersi, mersi 😀
   6. Ma bucur ca ti-a placut melodia 😀

   Te pup, sa ai o zi frumoasa 🙂

   1. ce mi-ai facut-o :)))) stau si ascult Hostage ala pe repeat :X:X :))) se pare ca ne place acelasi gen de muzici :))) daca e asa …prevad o prietenie „virtuala e adevarat ” de lunga durata 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *