Este luna mai…deci știți ce urmează! Favoritele lunii aprilie!

În luna aprilie am avut ocazia să mă plimb, să mă relaxez un pic. A fost o lună ciudată, un pic stresantă și cu o vreme capricioasă.

Să revenim la ce vă interesează..

Melodie

Melodia preferată a fost Tinie Tempah – Girls Like ft. Zara Larsson, mi se pare foarte catchy, iar Zara Larsson îmi place mult, are o voce interesantă. Să mai ascultați melodii cântate de ea.

Locație

V-am povestit că luna aprilie a fost o lună plimbăreață. Probabil v-ați dat seama și din absența mea de pe blog. Am fost în Italia, la nunta unor prieteni. Ne-am prelungit puțin mini concediul și am profitat de ocazie pentru a vizita diverse. Dacă vreți (spuneţi-mi în comentarii) vă pot povesti mai multe despre asta într-o postare separată. Cel mai mult mi-a plăcut parcul de distracții Gardaland. A doua zi eram răgușită de la țipat în toate rollercoaster-ele de pe acolo. Ne-a însoțit un prieten pe acolo, deci am avut un fel de ghid 🙂 Ne-am dat în toate și pentru că majoritatea decide, ne-am dat de 3 ori în Oblivion Black Hole, cu care vă las un filmuleț mai jos.

Mâncare

Eu sunt o fană Milka, nu cred că există vreun sortiment care nu mi-a plăcut. Am găsit în Cora un nou sortiment: Collage. Este super bună varianta asta, cu bucăți de biscuiți, caramel și picături de ciocolată neagră.

Băutură

Sper să nu vă supăraţi pe mine, dar luna trecută mi-a plăcut un ceai. Sper că printre cititorii mei se află persoane care iubesc ceaiul la fel de mult ca şi mine.

Ceaiul preferat de luna acesta a fost Twinings Peach & Passionfruit, care are un gust tare plăcut. Trebuie să îl încercaţi!

Film

Iar am stat prost cu timpul 🙁 abia aştept să termin cu facultatea şi cu disertaţia – sper să am mai mult timp de blog apoi. Bineînţeles că nu m-am uitat la filme, am văzut unul singur toată lumea şi acela a fost Mr. Right – este o comedie bună de văzut dacă nu aveţi altceva mai bun de făcut pe acasă. Are nota 6.3 din 10 pe IMDb.

Random

Pentru că am fost o săptămână plecată şi pentru că peisajele văzute au fost numai bune de fotografiat, aveam nevoie un mini Photoshop on the go, pe telefonul mobil. Am aflat la Şcoala Flanco (despre care v-am povestit aici)  de Snapseed, o aplicaţie care mi-a acoperit toate nevoile. 3 dintre pozele de pe instagram au fost editate cu Snapseed, aplicaţie disponibilă şi pe Google Play şi pe App Store.

Cam atât pentru luna aprilie, încerc să fiu mai atentă în luna mai la lucrurile care îmi plac pentru a putea veni la voi cu super informaţii.

Pe data viitoare!

hug

♥♥♥

Facebook: https://www.facebook.com/crisplusina

Instagram: http://instagram.com/crisplusina

Email: [email protected]

4 thoughts on “Favoritele lunii aprilie 2016”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *