A trecut ceva timp de la Bloggers Lan Party şi nu puteam să las un eveniment aşa de şmecher nepovestit pe blog.

Nu sunt un blogger atât de cunoscut, așa că a trebuit să muncesc un pic pentru a obține o invitație la acest eveniment. Îmi povestise Silviu cât de tare este la BLP şi trebuia să ma conving şi eu. M-am înscris pe câteva bloguri la concursuri unde puteai să câștigi o invitație, dar și pe site-ul celor de la Radio 21. Norocul a fost de partea mea după cum v-ați putut da deja seama de pe instagram,iar în data de 5 martie, la Impact Hub, am participat la cea de a 10 a ediție Bloggers Lan Party.
https://www.instagram.com/p/BCkjCGXPrs4/?taken-by=crisplusina

 

Cum a fost? Tare fain. Îmi pare însă foarte rău că nu am apucat să socializez mai mult (trebuie să îmi tot repet că oamenii necunoscuți nu mușcă). M-am bucurat mult că am apucat să mă întâlnesc cu Sorin și Andra, pe care îi cunoșteam dinainte.

Am băut cea mai cute cafea, am mâncat o delicioasă supă cremă de linte de la Calif, am mâncat dintr-un tort extrem de sexos de la Prăjiturie, am băut pentru prima oară Kombucha de la Shoteria, o băutură ciudățică, dar interesantă şi m-am jucat şi cu o căţeluşă faină, Vicky.

Ce mai puteai face pe acolo? Te puteai juca..duh. Pe mine m-a atras cel mai mult Catan, este jocul care mi-a distrus multe prietenii (glumesc..sau…?), dar te mai puteai juca şi Guitar Hero, Exploding kittens, Saboteur şi multe altele precum Street Fighter V sau NBA2K16.

ASUS a oferit un premiul genial de 10000 de lei – o unitate centrală custom made, iubirea oricărui gamer.

Sper să nu ratez următorul BLP şi vreau să îl felicit încă o dată pe Toma pentru o super organizare 😀

hug

♥♥♥

Facebook: https://www.facebook.com/crisplusina

Instagram: http://instagram.com/crisplusina

Email: [email protected]

 

 

2 thoughts on “Cum a fost la Bloggers Lan Party”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *