Sunt într-o mare dilemă. Am observat că în ultima vreme toate articolele de îmbrăcăminte cumpărate au fost foarte necalitative. Mă refer aici la bluze cumpărate anul trecut.. care arată anul acesta ca luate acum 3 ani dintr-un second hand. Și să ne înțelegem, vorbim aici de branduri nici ieftine, nici scumpe, în principiu cele care se găsesc în malluri.

Vorbim de niște branduri care au încetat să mai facă produse de calitate, dar au ales să păstreze aceleași prețuri. Comparând un tricou basic luat în perioada mea adolescentină (sunt o norocoasă că mi-am păstrat măsura) cu un tricou basic luat anul acesta, de la același brand, voi putea observa cum materialul e diferit (deși vorbim de bumbac), culoarea nu se păstrează după spălări la fel și cum unul din ele e tot mai greu de călcat, parcă mai lălăi și mai uzat. Și da, vorbim despre cel mai recent adăugat în dulap.

Și acum stau și mă întreb..cum e mai bine? Să continui să cumpăr haine din malluri la prețuri medii sau să cumpăr haine mai scumpe care ar trebui să fie mai calitative?

Pentru moment aleg să investesc în produse de calitate, la prețuri mai mari, care să mă țină câțiva ani, dar doar dacă vorbim de piese clasice, care nu se demodează niciodată. Aici mă refer la câteva tricouri simple, fără imprimeuri și briz-briz-uri, la niște blugi simpli și poate o rochie neagră, vestita “little black dress”. Cu un mic research pe internet am găsit câteva afaceri locale, românești, cu produse calitative, dar și câteva site-uri din afară care au review-uri bune.

Și dacă vă întrebați cu ce o să le întrețin, răspunsul e simplu. Cu Perwoll. De când mi-am luat zborul din cuibul părintesc am ales să folosesc acest detergent. Bineînțeles, am încercat o grămadă de sortimente și branduri, dar de fiecare dată m-am întors la Perwoll.

Într-o perioadă aveam câte un detergent pentru fiecare tip de haine – albe, colorate, negre. Acum folosesc doar varianta Perwoll Renew & Blossom, pentru că este potrivit pentru toate tipurile de material textil și pentru toate culorile.

Hainele mele arată la fel după fiecare spălare și miros minunat, iar noua formulă este eficientă chiar și la temperaturi mici, permițând astfel reducerea consumului de energie.

Voi cum faceți? Alegeți să vă reînnoiți garderoba în fiecare an sau încercați să achiziționați produse de calitate care să reziste mai mult timp în dulapul vostru?

Noul detergent Perwoll a fost primit în campania de testare Buzzstore. Dacă vreți și voi să testați diverse produse, vă puteți înscrie aici.

#buzzperwoll #Perwoll # RenewAndBlossom #RethinkFashion

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *