Inspirată de lipsa internetului de azi de la birou pentru câteva minute, am venit cu câteva idei de lucruri pe care le putem face când nu avem acces la lumea virtuală.

no internet collage

Folosesc Google Chrome, iar când nu am conexiune la internet sunt întâmpinată de un dinozaur simpatic. Îl ştiţi?

El este protagonistul unui joc care poate fi pornit prin tasta Space. Mă duce cu gândul la un Mario, dar destul de simplu. Îl puteţi controla săriturile cu tasta Space sau toate mişcările din săgeţi. La Game Over mai puteţi da un refresh să vedeţi dacă a revenit netu’.

Pentru că folosesc destul de mult Popcorn Time, despre care am vorbit în aplicaţiile mele desktop favorite, nu am foarte multe seriale descărcate. Păstrez totuşi câteva filme descărcate, just in case.

no internet

Sunt pasionată de fotografie, iar asta înseamnă muuuuuulte poze stocate în calculator. Multe din ele sunt eşecuri. Sau poze care se repetă. Deci foarte mulţi gb ocupaţi aiurea. Când e netul down, mai iau câte un folder şi îl curăţ. E foarte eficient. Câteva minute şi gata, am eliberat spaţiu..pentru alte poze. 😀  Eventual rulez şi CCleaner o dată, am vorbit de el aici. Am putea face curăţenie şi prin cameră, dar aşa suntem mai aproape de calculator, mai verificăm dacă şi-a revenit conexiunea la internet, nu?

Şi nu în ultimul rând.. citesc cărţi. Preferatele mele sunt cele poliţiste, dar există foarte multe cărţi interesante. Eu mi le achiziţionez de pe elefant.ro. Vi-l recomand. Câteodată au reduceri de 50% la majoritatea cărţilor.

Voi ce faceţi când nu vă merge conexiunea la internet?

hug

♥♥♥

Facebook: https://www.facebook.com/crisplusina

Instagram: http://instagram.com/crisplusina

Email: [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *