A trecut ceva vreme de la ultima postare 5 favorite şi am descoperit câteva lucruri interesante..

MUZICĂ

Melodia pe care am ascultat-o pe repeat este Sean Paul, David Guetta, Becky G – Mad Love. Mi-a rămas în minte după concertul Sean Paul din Bucureşti de săptămâna trecută. Îmi dă un vibe de Major Lazer.

SERIAL

Recent am început să mă uit la Ally McBeal, un serial din anii 90, la care ştiu că se uita mama când eram eu mai mică. Mă amuză cumplit animaţiile din serial. Un episod ţine 40 de minute, dacă nu aveţi la ce să vă uitaţi în timp ce mâncaţi sau înainte de culcare, Ally McBeal ar fi o bună variantă.

JOC

Love Balls este un joc simpatic pentru smartphone, trebuie să ajutaţi două bile îndrăgostite să se regăsească prin trasarea de diverse linii. Găsiţi aplicaţia pe Google Play.

MÂNCARE

Ciocolata asta Milka este super bună, iar dacă sunteţi fani cocos neapărat trebuie să o încercaţi. Din ce am văzut, este ediţie limitată. Nu ştiu dacă se găseşte peste tot, eu am luat-o din Cora.

BĂUTURĂ

Nu cred că o să fie o surpriză, dar băutura favorită din ultima vreme este un .. ceai. Este vorba de Granny’s Finest, un ceai aromat cu hibiscus, măr, vanilie, prune şi măceşe. L-am văzut în Mega Image, dar şi în Kauland. Merge atât cald, cât şi rece.

Pe curând!

hug

♥♥♥

Facebook: https://www.facebook.com/crisplusina

Instagram: http://instagram.com/crisplusina

Email: [email protected]

 

One thought on “5 favorite (8)”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *