Favorite! Here it goes!

Muzică

Pe David Kushner nu îl știam, dar l-am descoperit random, mi-a apărut la recomandate pe YouTube. Dacă ar fi să vă descriu de ce îmi place melodia Daylight nu aș ști ce să vă spun. Îmi place vocea lui și cum se mulează pe linia melodică. Văd că este o melodie foarte apreciată, la 3 luni de la lansare are 65 de milioane de vizualizări.

Carte

Am citit zilele trecute „Dacă pisicile ar dispărea din lume” de Genki Kawamura, o carte pe care o primisem de Crăciun și de care uitasem. Această carte este foarte ușor de citit, în 2 zile am terminat-o. Tot ce pot să vă spun este că am plâns la final, atât de tare m-a impresionat. Și credeți-mă că eu nu sunt o persoană plângăcioasă. Și nu este din cauza faptului că este despre pisici. Vi-o recomand. Se găsește online aici și aici.

No description available.

Desert

Am descoperit în Kaufland niște ediții limitate de prăjitură Rom. Dacă nu știați, vestitul baton Rom se găsește și sub formă de prăjitură de ceva vreme (similară cu Măgura) și mai nou au și niște versiuni de vară, destul de interesante. Dintre cele 3 sortimente noi, preferata mea este Piña Colada. Pe lângă aceasta am gustat și varianta Mojito și o variantă cu prune. Pe ambalaj scrie că se poate pune și la congelator, voi încerca data viitoare și această combinație.

ייתכן שזו תמונה של ‏‏שוקולד‏ ו‏טקסט שאומר '‏‎RĂCORESTE-T SPIRITUL ÎN PLINĂ VARĂ AUTENTIC ROM MOJITO MoJITo EDIȚIE RĂCORITOARE ( verde mentã cremăde rom COLADA ROM PINA AUTENTIC EDIȚIE ananas nassicocos rom, RĂCORITOARE Prăjitură icocos‎‏'‏‏

Canal de Youtube

Nu știu dacă am mai vorbit despre acest canal de Youtube până acum aici pe blog, dar recent l-am redescoperit și mi-am amintit de ce îmi plăcea atât de mult. Pe Anna Akana o urmăream demult și mă bucur că am dat de ea din nou. Face clipuri scurte despre tot felul de subiecte, iar ultimul mi-a atras atenția destul de mult. Îl las mai jos.

Skincare

La întoarcerea din Bali tenul meu a luat-o razna, m-am umplut de coșuri mici și dureroase, sub piele. Încă nu am scăpat complet de ele, dar produsul care m-a ajutat super mult este tratamentul local cu acid azelaic Spot Block de la Ceramol. Eu l-am luat de la Farmacia Tei, la recomandarea Silviei de la Testaholic și se găsește online aici.

Tratament local cu acid azelaic Spot Block, 20 ml, Ceramol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *