Melodie

Witt Lowry (feat GJab) – Phone. Pe repeat.

Film

The Current War este un film american de istorie americană 2017/2019, inspirat din competiția din secolul al XIX-lea dintre Thomas Edison și George Westinghouse, asupra căreia sistemul de livrare a energiei electrice ar fi folosit în Statele Unite.

Carte

Ugly love de Colleen Hoover – o poveste despre Tate și Miles. Cei doi nu se consideră nici măcar prieteni, iar singurul lucru pe care îl au în comun este o atracție fizică de netăgăduit. După ce dorințele lor ies la iveală, cei doi își dau seama că tocmai au găsit soluția perfectă pentru o relație fără alte implicații. El nu caută iubire, iar ea nu are timp pentru așa ceva. Aranjamentul lor ar fi extrem de satisfăcător, dacă Tate ar putea să respecte cele două reguli impuse de Miles: nu pune întrebări despre trecut, nu te aștepta la un viitor împreună. Se găsește pe elefant.

Om

Pe Andreea (T.K. PhotoArt) am avut ocazia să o cunosc în urma unui concurs la World of Instagram. Nu aveam niciun fel de așteptare de la ședința foto pe care am câștigat-o ( (asta pentru că știu că nu sunt fotogenică), dar pozele primite sunt absolut geniale. Poza mea preferată este cea de mai jos.


M-a făcut să mă relaxez și să nu arăt că un cartof în poze. O recomand cu drag. O găsiţi pe Instagram aici. 🙂

Boardgame

În Patchwork, care este printre cele mai bune jocuri pentru 2 persoane pe care l-am jucat, vei strânge bucăți de material și le vei plasa pe planșa ta de joc. Fiecare bucată de material are un cost în bani (simbolizat de nasturi) și în timp. În tura ta vei alege: fie iei o bucată de material dintre cele disponibile, fie încasezi nasturi mutând pionul tău în față. La sfârșit vei fi penalizat pentru locurile rămase libere pe planșa ta.  Durează aproximativ 20-30 de minute un joc. L-am prins la reducere la Cărtureşti, dar se găseşte şi la eMag.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *