Muzică

O melodie pe care am auzit-o în clipul de la nunta lui PewDiePie şi a rămas pe repeat mult timp este  Real Good Feeling – Oh The Larceny

Mâncare

Nişte biscuiţi foarte delicioşi descoperiţi recent sunt cei la Mc Vittie’s. Sunt nişte biscuiţi digestivi acoperiţi cu ciocolată la lapte. Îi găsiţi in Auchan, pe acelaşi raion cu biscuiţii Belvita.

Băutură

Încerc de ceva vreme să nu mai beau sucuri, dar câteodată aş bea şi ceva dulce, aşa că apelez la siropuri. Cum stocurile de sirop făcut acasă s-au terminat, am decis să văd ce găsesc prin magazine. Un sirop interesant găsit în Farmacia Tei este cel cu ghimbir şi lămâie de la Steaua Divină.  Îl găsiţi aici.

 

Serial

Younger este un serial despre o tipă pe la 40 ani care este confundată la un moment dat ca cineva mai tânăr şi decide că e o idee bună să continue să se dea de 26 de ani, văzând că nu reuşeşte să se angajeze altfel. Are nota 7.8 pe IMDb.

STAND-UP

În ultima vreme m-am tot uitat la stand-up şi am descoperit o tipă mişto pe Youtube: Iliza Shlesinger. Mai jos, unul din momentele ei:

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *