Melodie

O melodie pe care am ascultat-o pe repeat de aproximativ o lună este Fire on Fire, cântată de Sam Smith. Este o melodie care mă relaxează și îmi dă o stare de bine.

Mâncare

Nu pot să zic că am avut o favorită culinară recentă. Am descoperit 5 dulciuri noi, pe care vi le recomand, despre care am vorbit aici.

Film

Alita este un cyborg care încearcă să se redescopere după ce a fost dezactivată pentru că nu își mai amintește nimic. Este o semi-animație super drăguță, cu multă acțiune, cu o poveste de dragoste și mult Sci-Fi. Are nota 7.4 pe IMDb.

Băutură

Berea cu ghimbir începe să îmi placă destul de mult. Este iute, chiar îmi dă un refresh, iar prezentarea celor de la Bundaberg este foarte cute. Această variantă nu conține alcool.

Random

Tenul meu a luat-o razna în ultima vreme, am fost mai stresată, nu m-am mai odihnit bine și lucrul acesta s-a văzut în aspectul lui. Am găsit totuși o soluție, care mi-a fost și cremă hidratantă pentru aplicarea zilnică. Este vorba de Toleriane Sensitive de la La Roche Posay ce conține ceramide, vitamina B3 și apă termală, fiind potrivită chiar și pentru bebeluși.

 

Pe curând!

hug

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *