Cui nu îi plac dulciurile?

Recent am descoperit câteva dulciuri interesante ce merită încercate. Sunt lucruri clasice, cu un twist. Majoritatea sunt în ediţie limitată.

  • Rafaello cu zmeură: mie personal îmi place mai mult decât clasicul Rafaello. Crema din mijloc este înlocuită cu o cremă de zmeură delicioasă!

  • Făgăraş cu coajă de portocale: o perioadă am mâncat atât de multe batoane din astea încât mă săturasem. Când am văzut la raft acest sortiment a trebuit neapărat să îl încerc. Mie îmi aminteşte un pic de Crăciun. 🙂

  • Rom cu arahide şi caramel: nu aş şti cu ce să îl compar, arahidele şi caramelul ajută foarte mult. Mie batoanele Rom mi se par extrem de dulci, cumva combinaţia asta pare mai suportabilă şi mai delicioasă.

  • Croissant Măgura: prăjiturile Măgura îmi plac mult, am fost curioasă de croissante şi nu m-au dezamăgit. Există mai multe arome: cacao, caise, vanilie, vişine. Merită o şansă.

  • Eti Wanted Pops cu cocos: pare un fake Bounty, dar cumva mai bun, parcă proporţia ciocolată-cocos este mult mai bună şi mai egală.

Toate dulciurile le-am găsit în Kaufland, dar le-am văzut şi în alte supermarket-uri şi hypermarket-uri. Să vă grăbiţi, nu ştiu cât timp se vor găsi pe rafturi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *