Ediţia cu numărul 11 este aici! 

Melodie

În blocul în care stau este muzică în lift. Melodia de mai sus am auzit-o într-o seară, mi-am amintit de ea şi am ascultat-o pe repeat. Îmi place să redescopăr melodii mai vechi.

Serial

Good Girls este un serial Netflix cu un singur sezon lansat momentan, dar credeţi-mă ca merită văzut. 3 mame se decid  să jefuiască un magazin şi de aici lucrurile se complică.. Are nota 7.9 pe IMDb.

Mâncare

Peniţe dulci cu cacao şi yaca  de la Planet Bio îmi potolesc imediat pofta de dulce şi în viitor vreau să le pun în nişte brioşe. Se găsesc la Farmacia Tei. Sunt 100% organice şi au indice glicemic scăzut.

Băutură

Ceaiul Fares Ceai Anotimpuri de toamnă cu mere, pere, măceşe, struguri, hibiscus, ceai verde, soc şi rizomi de ghimbir este perfect pentru perioada aceasta a anului. Eu l-am luat de pe vegis.ro, iar curând cred că o să îmi iau şi varianta de iarnă. 🙂 Ştiţi mania mea cu ceaiurile..

Carte

Cele 5 limbaje ale iubirii scrisă de Gary Chapman este o carte destul de interesantă, care m-a făcut să îmi înţeleg mai bine relaţia pe care o am, să fiu mai înţelegătoare. Nu pot să zic că a fost chiar life-changing, dar este o carte care merită citită, mai ales dacă sunteţi într-o relaţie de lungă durată. Se citeşte foarte uşor.  O găsiţi la elefant, libris şi chiar si pe eMag.

Pe curând!

hug

♥♥♥

Facebook: https://www.facebook.com/crisplusina

Instagram: http://instagram.com/crisplusina

Email: [email protected]

4 thoughts on “5 favorite (10)”

  1. Aerosmith imi place si mie mult , la dulciuri …hmmm hmmm ..imi place sa ma rasfat la cafeaua de dimineata cu ciocolata neagra cu portocale :)) ..iar cand e mai frig afara prefer ceaiurile cu fructe de padure , macese , echinaccea ..cu muuulta lamaie 🙂

  2. La melodie propun ceva din cu totul alt registru: Shaggy si Sting – don’t make me wait. Imi place si sugestia ta!
    La ceaiuri sunt fanul unuia din lidl cu capsuni si zmeura. Iar la seriale, tot de pe Netflix ma uit la Anne with an E.
    Te pup! Toamna faina!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *