De când mă ştiu am mers mereu la saloane din cartier să mă tund. Nu aveam coafeza mea, pentru că de cele mai multe ori plecam nemulţumită din salon, iar când în sfârşit ajungeam să fiu mulţumită, tipa nu mai lucra acolo.

Am avut o grămadă de experienţe neplăcute, de la bretoane scurte, până la păr ciopărţit de mi-era ruşine să ies din casă. Am fost chiar şi tratată fără respect de câteva ori şi am făcut şi reclamaţii de vreo 2 ori. Mi se părea absurd să dau sumele colosale pe care le dădeau cunoştiinţele mele şi am continuat să merg la cel mai apropiat salon de mine mulţi ani.

Eu mă tund de două ori pe an: în martie şi în octombrie. Anul trecut am păţit-o din nou. Mi se pusese mie pata că e timpul să îmi tai vârfurile (căci de teamă să nu o dau în bară de câţiva ani nu încercasem nimic nou). Am sunat la salonul de lângă mine, tipa la care mergeam eu nu era,  am ignorat semnele evidente şi m-am programat la cine era liberă în perioada în care  puteam eu să ajung.

Deşi am cerut doar tăierea vârfurilor, am lăsat pe jos, în cele 10 minute cât a durat toată operaţiunea, un maldăr uriaş de păr, de parcă cineva tocmai a ras un câine. După un pic de coafare, am plecat de acolo relativ mulţumită şi nu mi-am dat seama ce freză nouă aveam până seara când am ajuns acasă, mi-am spălat părul şi…

.. am descoperit că partea stângă este cu vreo 4 cm mai lungă decât partea dreaptă şi că aveam efectiv o bucată pătrată chiar în faţă. După uscare nu se mai vedea aşa rău, asta pentru că am părul ondulat. Am ignorat problema, am zis că nu o să observe nimeni până la următoarea tunsoare şi aia e. Dar lumea a început să observe şi devenise enervant.

Am început să caut saloane unde să merg, să intreb prietene unde merg ele. Toate saloanele erau ocupate, sau erau departe. Am postat pe un grup pe Facebook povestea mea şi mi-a răspuns Alex. Mi-a zis că a văzut întâmplător ce am păţit şi că mă poate ajuta el. M-a îndrumat către pagina lui de Facebook pentru a vedea exact cum lucrează. Mi-a răspuns la întrebările legate de preţ şi ziua următoare am ajuns la Contemporan Hair Space.

Mi-a convenit locaţia. De la staţia de metrou Izvor traversez parcul Cişmigiu şi ajung fix în faţa salonului (Ştirbei Vodă 56). Cine ar refuza vreodată o plimbare prin parc? 🙂

Săracul Alex s-a chinuit peste o oră să repare ciopârţenia din capul meu, dar la final am plecat de acolo, pentru prima oară în mulţi ani, mulţumită pe deplin.  Mama a zis că se vede că nu doar m-am tuns şi că părul meu are o formă.

Mai încântată am fost după prima spălare când am văzut că mă descurc să reproduc coafatul făcut de Alex şi apoi şi mai încântată după următoarele spălări când am văzut că nu e nevoie de mare lucru pentru a-mi face părul să arate bine.

Acum în martie am revenit tot la Alex, nu am schimbat nimic la forma lui şi nu de teamă, ci pentru că îmi place foarte mult cum îmi stă aşa. Părul meu arată foarte bine şi îndreptat, şi natural.

Pe Alexandru Munteanu îl găsiţi pe Facebook şi pe Instagram, iar detalii despre Contemporan Hair Space aveţi aici. Au chiar şi canal de Youtube.

Eu vi-l recomand cu drag şi credeţi-mă că nu o să vă pară rău dacă mergeţi la el.

Pe curând!

hug

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *