Deși mi se pare că în fiecare an apare încă un mall în București, preferatul meu rămâne SUN PLAZA.

Găsesc toate magazinele care îmi plac, e și aproape de mine. De când se găsește și Bebe Tei în Sun Plaza, are 10++.

Într-adevăr, nu sunt la curent cu activitățile altor mall-uri, dar mi se pare că SUN PLAZA chiar face niste evenimente super simpatice.

Luna aceasta au loc două evenimente pentru copii, foarte faine + unul pentru oamenii mari.

Târg de artizani

În Cora Sun Plaza, între 12-18 septembrie, între orele 8-22, în zona produselor alimentare, se va desfășura târgul de artizani, unde veți găsi bunătăți apicole (miere, polen etc), țuică și palincă + bijuterii și alte produse artizanele. Târgul acesta s-a mai ținut și în trecut, mierea este foarte bună.

Școala începe cu bucurii de pus in ramă!

Mai știți pozele din clasa I, clasica fotografie cu harta în spate, cu stiloul în mână? Sun Plaza și Cristian Șuțu de la www.fotounion.ro dau ocazia tuturor școlarilor din clasele I-XII să își facă fotografii cât mai reușite, sub conceptul Portret de școlar. Orice elev este așteptat  între 12 și 21 septembrie, între orele 14 și 19, pentru o ședință foto profesionistă, gratuită.

În studioul foto amenajat în Biblioteca Sun Plaza la parter, vor exista ghiozdane, globuri, hărți, bentițe cu pampoane pentru cei care doresc fotografii clasice, dar și tablete, laptopuri – pentru școlarii moderni.
La finalul ședinței foto, participanții primesc fotografia în format electronic. De altfel, toate fotografiile vor fi postate pe pagina www.facebook.com/Sun.Plaza.Shopping.Center.

Sun Plaza invită în acest proiect și elevii din programul A doua șansă. Aproximativ 40 de elevi din acest program, asistați de către Organizația Salvați Copiii, vor beneficia de o vizită în Sun Plaza, care va cuprinde, pe lângă ședința foto profesionistă, de un set de rechizite și de un prânz în centrul comercial.
Organizația Salvați Copiii derulează programul A Doua Șansă în parteneriat cu școli gimnaziale din București și alte 10 orașe. Programul vine în sprijinul persoanelor care nu au fost niciodată înscrise în sistemul de învăţământ şi celor care au abandonat şcoala şi au depăşit cu cel puțin 4 ani vârsta corespunzătoare clasei.

Eşti mic şi curajos? Înalţă-te în balonul cu aer cald din Sun Plaza!

Of, îmi pare așa rău că nu mai sunt micuță! 🙁 Toți copiii până în 25 de kg se pot înălța în balonul cu aer cald, între 16 septembrie și 16 octombrie, orele 12-20.

Balonul, amplasat într-unul dintre atriumurile Sun Plaza, rămâne în permanență ancorat la sol, astfel încât siguranța celor mici să fie garantată pe tot parcursul zborului. Balonul funcționează zilnic iar îmbarcarea se face gratuit, astfel încât toți copiii doritori și curajoși să se bucure din plin de această experiență.

Ce ziceți? Vă duceți prichindeii – copiii, verii, nepoții – la evenimentele astea?

Dacă vreți să fiți la curent cu evenimentele din SUN PLAZA, vă puteți abona la newsletterul lor sau puteți urmări pagina de evenimente de pe site-ul lor.

One thought on “Sun Plaza – evenimente în septembrie”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *