Dimineața este momentul meu preferat din zi, deoarece îmi permite să încep ziua cu energie și să mă pregătesc pentru o zi plină de activități. Și pentru că îngrijirea pielii mele este o parte importantă a rutinei mele de dimineață, am adoptat un set de produse care îmi oferă hidratare și protecție pentru toată ziua.

Încep rutina mea cu curățarea tenului. Folosesc CeraVe Foaming Cleanser, care curăță fața și elimină orice urmă de praf sau machiaj (nerezistent la apă).

Produsul CeraVe Foaming Cleanser se găsește aici.

Îmi place să folosesc șervețelele faciale Zewa cu 3 straturi pentru a șterge fața, deoarece sunt moi și nu se descompun în contact cu apa (3 straturi pentru că altfel mai puține se destramă). Am renunțat să mă șterg cu prosopul pe față de peste 5 ani și nu regret deloc. Problemele cu tenul s-au rărit considerabil de când folosesc această metodă.

Pentru hidratare, folosesc Hyaluronic Acid Aqua Gel Cream de la Isntree, care oferă hidratare intensă și nu lasă un aspect gras sau lucios. Această cremă se absoarbe rapid în piele, lăsând-o catifelată și hidratată. Vine într-o cantitate foarte mare, 100 ml, astfel crema mă ține foarte mult timp.

Produsul Isntree Hyaluronic Acid Aqua Gel Cream se găsește aici.

Pentru zona ochilor, aplic La Roche-Posay Toleriane Dermallergo Yeux, care ajută la reducerea cearcănelor și a pungilor de sub ochi. Această cremă de ochi este delicată și ușoară, astfel încât să nu irite pielea sensibilă din jurul ochilor. Este perfectă pentru dimineață.

Produsul La Roche-Posay Toleriane Dermallergo Yeux se găsește aici.

Înainte de a ieși afară, aplic Crema de față AXIS-Y Complete No-Stress Physical Sunscreen cu protecție solară minerală SPF50+ și 2% Niacinamidă. Această cremă de protecție solară ajută la prevenirea arsurilor solare și a daunelor cauzate de razele UV, în timp ce protejează și hidratează pielea. Produsul conține doar filtre minerale, făcând-o astfel destul de albicioasă, nimic ce un BB cream sau un fond de ten nu poate rezolva. Luați totuși în considerare acest aspect dacă plănuiți să nu aplicați nimic deasupra, o să arătați ca niște fantome.

Produsul AXIS-Y Complete No-Stress Physical Sunscreen SPF 50 se găsește aici, iar cu codul SOLE295 aveți 5% extra reducere.

În general, rutina mea de îngrijire de dimineață este simplă și eficientă, acoperind toate nevoile pielii mele. Produsele pe care le folosesc oferă hidratare, protecție solară și îngrijire pentru zona ochilor.

Voi ce produse folosiți în rutina de dimineața de îngrijire a tenului?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *