Revin pe blog cu un articol mai personal. Nu fac asta des.

La invitaţia lui Toma (căruia îi mulţumesc încă o dată şi aici) am participat la un workshop despre super femei. A fost un eveniment în cadrul clinicii Oana Nicolau.

Un lucru pe care multă lume nu îl ştie despre mine este că uneori sufăr de anxietate. Deseori m-am simţit depresivă fără motiv şi nu am ştiut cum să reacţionez. De cele mai multe ori am ştiut să mă „manageriez” singură, dar au fost şi momente în care pur şi simplu nu mai ştiam ce să fac, cum să reacţionez.

Sunt sigură că nu sunt singura care a gândit că dacă mergi la psiholog înseamnă că ai luat-o razna. Asta era părerea mea. De aceea m-am ferit mult timp să merg la o şedinţă. După workshop-ul mai sus menţionat mi-am dat seama că poate mersul la psiholog nu e un lucru atât de oribil până la urmă. Ştiam că aveam nevoie de ajutor şi cumva s-au aliniat planetele. Am decis după workshop să merg şi la o şedinţă de terapie.

Vreau să vă povestesc un pic cum a decurs întreaga experienţă. Şi la sfârşit am şi o surpriză pentru voi.

Primul pas şi poate cel mai important este alegerea psihologului la care să mergeţi. Nu vă duceţi neapărat pe recomandările apropiaţilor. Psihologul este şi el om şi trebuie să se formeze o conexiune între voi. Dacă prietenul vostru cel mai bun se înţelege minunat cu psihologul lui nu înseamnă că şi voi o să aveţi aceeaşi experienţă.

Ce mi-a plăcut la site-ul clinicii Oana Nicolau era că fiecare psihoterapeut avea o descriere şi o poză. Am căutat pe cineva care am crezut eu că va înţelege problemele mele şi am ales într-un final să merg la Danăilă Mihaela.

Programarea am realizat-o pe site, ei m-au sunat cu o zi înainte să confirm.

Clinica mi se pare superbă, mai jos aveţi 2 poze din cabinete. Mereu mi-am imaginat ca la psiholog o să mă simt ca la doctor, între 4 pereţi albi şi reci.

Nu vă aşteptaţi să plecaţi de acolo alţi oameni după prima şedinţă. Prima şedinţă va fi mai mult de cunoaştere, psihologul va încerca să îşi dea seama ce vă supără, să aibă o idee despre voi, cine sunteţi. Nu vă stresaţi nici dacă nu vă simţiţi confortabil, e normal. Cel puţin eu am avut multe emoţii, dar doamna psiholog a avut grijă să renunţ la ele, puţin câte puţin. Fiţi sinceri, nu vă feriţi, nimeni nu vă judecă. Cel mai important este să vă daţi seama dacă persoana din faţa voastră vă poate ajuta şi credeţi-mă că este foarte uşor.

E ok să ne simţim depăşiţi de situaţie, e ok să nu mai facem faţă. Câteodată nimic nu ne poate ajuta mai bine decât o vizită la psiholog. Mult timp am crezut că am eu o problemă, că sunt cumva diferită. Mi-am dat seama că toţi avem probleme, unii sunt capabili să le rezolve singuri, alţii au nevoie de ajutor.

Pentru că vreau să ajut mica mea comunitate de aici, am pentru voi o invitaţie la o şedinţă gratuită în cadrul Clinicii Oana Nicolau. Pentru că ştiu cât de greu a fost pentru mine să fac acest articol public, înscrierile se fac în comentarii sau la adresa de email [email protected] (pentru confidenţialitate). Tot ce trebuie să îmi spuneţi este de ce consideraţi că o şedinţă la psiholog v-ar ajuta.

Aştept mesajele voastre până pe 4 iulie 2017. Pe 6 iulie voi anunţa aici cine va beneficia de invitaţie.

Pe curând!

LE: Raluca este cea care va benefia de invitaţie. 🙂

hug

♥♥♥

Facebook: https://www.facebook.com/crisplusina

Instagram: http://instagram.com/crisplusina

Email: [email protected]

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *