Cum să petreci o duminică frumoasă?

M-am mutat deja de ceva vreme şi nu organizesem niciun housewarming. Mare împătimită de boardgames, am adunat o gaşcă de amici şi i-am chemat la mine cu rugămintea să aducă toate jocurile!

Cam pe la jumătatea primului joc de Catan ni s-a făcut foame.  Am hotărât că cea mai simplă soluţie e să dăm comandă de pizza, mai ales că fusese şi ziua internaţională a pizzei.  Am ales Domino’s, pentru că o parte din oameni erau deja familiari cu pizzele lor.

După ce ne-am hotărât cu greu ce pizza să ne luăm, am dat comandă şi am putut urmări exact statusul ei. Nu ştiu experienţele voastre cu home delivery, dar până acum nu mi s-a întâmplat să vină la timp. Ei bine, the pizza guy a venit chiar cu 10 minute înainte de timpul estimat – în condiţiile în care în trecut am avut probleme cu firmele de curierat, pentru că blocul aparent este greu de găsit (cel puţin aşa se plâng cei care livrează oriunde, cu plăcere)

Fiecare şi-a luat un sortiment şi am hotârât că putem face schimburi de felii dacă ne face ceva cu ochii. Dacă nu vă puteţi decide uşor să ştiţi că la Domino’s vă puteţi face pizza half-half (deci jumătate de un fel, jumătate de alt fel). Mi se pare o chestie tare pentru că de obicei pizzele mari sunt mai avantajoase la preţ.

Lucrul care m-a impresionat pe mine cel mai mult a fost blatul Philadelphia – marginea aia pe care de obicei o arunc este umplută cu brânză Philadelphia… un deliciu! Eu mi-am ascuns într-o cutie câteva felii. 😀 Şi mozzarella m-a ajutat să fac nişte poze geniale pentru voi 😀

S-au făcut glumiţe că o prietenă a mâncat toată pizza. :))  Acum sincer, uitaţi-vă şi voi.. nu bate la ochi?

Spre final toată lumea era sătulă şi fericită. Ne-am cam bătut pe ultima felie.

Recomandări: luaţi-vă mai multe bucăţi de sosuri decât pizza. Sosurile sunt micuţe. Neapărat să încercaţi blatul Philadelphia! Merge cu orice pizza, singurul dezavantaj este ca puteţi să îl alegeţi doar la mărimea medie. 🙁

Mai ştiţi feliile de pizza pe care am zis că le-am ascuns de ochii lumii? Au fost foarte comestibile a doua zi! Blatul nu s-a întărit, acum ceva timp am comandat de la concurenţă şi a doua zi puteam să folosesc feliile de pizza pe post de armă albă.

Concluzie. Domino’s? Da. Atât de da, încât m-am încumentat să încerc de la ei şi altceva în afară de pizza.

A doua oară am dat comandă folosind aplicaţia mobilă. O găsiţi pentru Android, cât şi pe iOS. Am ales unul din modelele de pui special şi cartofi wedges.

Oamenii de la Domino’s au şi deserturi. La următoarea comandă sigur o să îmi comand şi o cioco pie, pare un fel de clatită cu Nutella, iar Nutella is life.

Orientativ.. o pizza medie este în jur de 30 de lei şi dacă plasaţi comanda online, în funcţie de valoarea finală a comenzii, puteţi beneficia de până la 35% reducere. La petreceri reducerile sunt binevenite! Trebuie doar să fiţi din București, Brașov, Târgoviște, Pitești, Ploiești, Giurgiu, Râmnicu Vâlcea sau Sibiu pentru a da o comandă.

Vi s-a făcut foame?

hug

♥♥♥

Facebook: https://www.facebook.com/crisplusina

Instagram: http://instagram.com/crisplusina

Email: [email protected]

2 thoughts on “Prieteni, pizza şi boardgames”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *