De-a lungul timpului mi-au ieșit în cale diferite oferte de a părăsi țara. De fiecare dată am simțit că nu sunt pregătită, chiar dacă mi s-a făcut reclamă destul de bună la viața din afară. Cu toate problemele ei, până la urmă România e o țară frumoasă.

Dacă eu nu am plecat asta nu înseamnă că toată lumea a rămas. Știu câteva persoane apropiate care au plecate în căutarea fericirii în alte țări și nu s-au mai întors. Și când se întorc.. nu mai vor să plece.

În perioada 12 iulie – 15 august are loc campania #PegasDor, campanie prin care cei de la Pegas își doresc ca românii din diaspora să reîntâlnească lucrurile de acasă, lucrurile de care le este cel mai dor.

rsz_#pegasdor

Ce trebuie să facă oamenii plin de dor?

  • să se filmeze, nu mai mult de 1 minut, lângă un obiectiv-emblema din orașul în care sunt stabiliți în prezent
    • să se prezinte și să spună de ce lucru le e cel mai dor din România
    • să încarce filmul de maximum 60 de secunde pe www.pegasdor.ro sau pe Instagram, cu hashtag-ul #pegasdor

Fie că e vorba despre o jucărie din copilărie, un album foto sau de mâncarea preferată gătită de mama, românii din străinătate au astfel ocazia să se reîntâlnească cu ceea ce le stârnește cel mai mult dorul de casă, împreună cu bicicleta copilăriei lor, Pegas.

Mai multe, în filmuleț:

După data de 15 august, Pegas va aduce celor trei câştigători ai campaniei acel lucru din România de care le era cel mai mult dor, împreună cu o bicicletă Pegas.

Mie mi-ar lipsi sarmalele, micii și cremșnitul bunicii mele.

Vouă de ce vă este dor?

One thought on “Ți-e dor de România? #PegasDor”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *