Hei hei hei!

Astăzi vă voi povesti despre Google History. Sincer, sunt foarte curioasă câţi dintre voi folosiţi browserul Chrome şi sunteţi logat pe acesta cu contul de Google. Dacă faceţi asta de ceva vreme, pot să vă spun că Google a stat cu ochii pe voi tot acest timp şi v-a urmărit căutările, atât pe search, cât şi pe Youtube. De asemenea, ştie pe unde aţi fost. Şi voi aţi fost de acord cu asta (cine citeşte termenii şi condiţiile?!).

Sunteţi curioşi ce a înregistrat Google? Puteţi vizualiza tot istoricul aici.

Ce conţine?

statistici

Păi în primul rând tot ce aţi căutat vreodată pe search de când v-aţi logat cu contul de Google. E fain să te plimbi prin căutări să vezi ce problemuţe aveai la un moment dat. Se pare că eu făceam multe referate *cough cough* şi am pierdut ceva vreme pe Facebook, dar am şi învăţat multe chestii de programare de pe stackoverflow şi developer.android.com. Am făcut ceva căutări (23000) şi se pare ca lunea era ziua mea de întrebări.

V-ar plăcea să împărtăşesc cu voi câteva căutări funny?

La căutările pe Youtube mi-a plăcut enorm. Am redescoperit melodii pe care le uitasem şi câteva clipuri amuzante. Istoricul locaţiilor nu m-a dat pe spate.

Nu uitaţi – Dețineți controlul. Puteți să ștergeți elemente sau să actualizați această setare oricând în Setări.

meniu

Meniul cu setări se găseşte în bara din stânga: Opţiuni privind activitatea. Pentru a opri monitorizarea diferitelor informaţii aveţi toggle buttons de on/off pentru fiecare în parte (search, Youtube, locaţii etc) aici.

O să dezactivaţi vreo funcţie după ce aţi citit acest articol? Lăsaţi-mi în comentarii ce lucruri funny aţi găsit şi decizie luaţi cu monitorizarea datelor voastre. Sunt curioasă.

V-a fost de folos acest articol? Share it with your friends!

hug

♥♥♥

Facebook: https://www.facebook.com/crisplusina

Instagram: http://instagram.com/crisplusina

Email: [email protected]

5 thoughts on “Google History – ce ai căutat pe Google şi Youtube?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *