Da..sunt o puturoasă. Suntem aproape la jumatatea lunii decembrie şi eu abia acum vă povestesc de favoritele lunii noiembrie! Ruşine! Bad blogger!

Vă rog să mă iertaţi.. şi haideţi să începem!

favnov2015

Melodie: Kiss from a rose / Seal – nu ştiu de ce mi se pare atât de catchy melodia asta. Am auzit-o într-un film pe care l-am văzut luna aceasta – Vacation (2015) – o comedie drăguţă, bună de văzut în weekend. Am tot fredonat-o luna trecută..

Băutură: Suc de portocale şi mango – mi-am făcut atât singură la blender, cât şi mi-am cumpărat. Cei de la Granini au acest sortiment şi combinaţia mi se pare foarte delicioasă.

Mâncare: Milka – tabletele de ciocolată Milka vor rămâne preferatele mele mereu. Luna trecută văzusem prin hypermarket-uri un set de ciocolate cu o cană cadou. Nu mi-am cumpărat atunci pentru că am zis că am suficiente căni. Dar am rămas cu gândul la ea şi într-un final, când m-am decis că o vreau, a dispărut. Nu mai găseam setul. Ieri am găsit în Auchan şi sunt fericita posesoare a unei căni cu pulovăraş. Setul pe care mi l-am ales eu (sunt vreo 3 variante de fapt) conţinea 3 tablete de ciocolată de 100g şi ceva nimicuri mai micuţe şi a fost 20 de lei. Eu sunt înnebunită în schimb după cană. Nu-i aşa că e drăguţă?

Locaţie: Magazinul Jumbo – îmi pare foarte rău că nu am apucat să fac poze în magazin. Nu ştiu câţi dintre voi ştiti de magazinele Jumbo (există două în Bucureşti – unul pe Bulevardul Theodor Pallady nr 51G şi unul pe Drumul Dealul Bisericii nr 67-109 – lângă Auchan Berceni). Eu l-am vizitat pe cel de-al doilea pentru că este foarte aproape de casă. Prima oară am crezut că este un magazin cu jucării. Dar pe lângă multitudinea de jucării, găsiţi şi lucruri pentru birou, accesorii de păr, muuuulte modele de căni, farfurii, cutii de depozitare, haine (?!), mâncare etc etc. Eu de acolo mi-am achiziţionat multe prostioare, iar cea mai vestită este „borcanul” de smoothie, pe care l-am ataşat mai jos. Mi se pare foarte practic. Zilele acestea am fost să achiziţionez câteva cadouri pentru cei dragi – coroniţe ornamentale de Crăciun, căni tematice. Bineînţeles că a trebuit să iau ceva şi pentru mine .. aşa că mi-am cumpărat un hoola hoop. Ieri am încercat să nu dărâm mobila, dar deocamdată sunt anti-talent şi mai trebuie să exersez. Vă recomand să treceţi măcar o dată prin Jumbo, au preţuri mici şi sigur o să plecaţi cu ceva de acolo. Este drăguţ că de sărbători (Crăciun, Paşte, Halloween) au decoraţiuni specifice.

How to start a perfect day 🙂 #smoothie #perfectfriday #healthydrink @converse

A photo posted by Cristina (@crisplusina) on

Film: Ant Man – mi-a plăcut mult filmul ăsta, toate filmele Marvel au ieşit foarte mişto. Este vorba despre un tip care trebuie să salveze lumea, purtând un costum care îl transformă într-un om de dimensiunea unei furnici. Are 7.5/10 pe IMDb.

Voi încerca să fiu mai activă în acestă perioadă, acum că vin sărbătorile şi am mai mult timp liber.

O mică întrebare pentru voi.. ce părere aveţi de scrierea cu diacritice? Vă place să scriu cu diacritice şi v-ar deranja dacă aş scrie fără?

Până data viitoare…

hug

♥♥♥

Facebook: https://www.facebook.com/crisplusina

Instagram: http://instagram.com/crisplusina

Email: [email protected]

6 thoughts on “Favoritele lunii noiembrie 2015”

 1. Și eu am uitat complet de favoritele lunii :)). Îmi propusesem să postez măcar pe pagina de facebook :)). Oh well…

  Jumbo e și magazinul meu preferat, dar e destul de departe de mine. Poate că-i mai bine așa că altfel aș fi toată ziua pe acolo și mi-aș da gata salariul în vreo săptămână :)). Poate când mai mergi în Jumbo, dacă tot e aproape de tine, poți face poze cu chestii drăguțe ce te tentează și ne arăți și nouă :D.

  Mie îmi place când citesc postări cu diacritice și încerc și eu să fac asta :D. Arată că ai depus ceva mai mult efort și eu, cel puțin, apreciez asta :D.

  Kisses!

  1. Si pentru mine este tentant..cam tot magazinul! Dar am inceput sa invat sa imi gestionez mai ok banii. O idee foarte buna Timi, I will do that.
   Cat despre diacritice..aparent lumea ma vrea cu ele!

   Mersi mult de feedback :*

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *