Mai demult v-am povestit despre Facebook Messenger și update-urile lui. Astăzi urmează o nouă postare, tot despre Facebook.

Cu ce a venit nou Facebook de data aceasta? Cu Facebook Reactions. Butonul de like a fost înlocuit cu încă 5 moduri noi. Dacă vă plimbați cu mouse-ul deasupra butonului de like veți observa că se extinde în: like, love, haha, wow, sad și angry.

facebook reactions

Like-ul poate fi folosit ca până acum, love pentru acele momente când vreți să vă arătați dragostea față de ceva, haha în locul comentariului „lol”, pe care l-am văzut atât de des, wow în cazul unei postări șocante,sad în cazul unei tragedii sau vești triste și angry în cazul unei postări care v-a înfuriat.

Dacă veți da click pe like-ul micuț, vi se va afișa lista cu toate emoțiile și persoanele care au dat click pe fiecare emoție în parte.

facebook reactions

Această nouă actualizare este disponibilă pentru toată lumea. Spor la exprimat emoțiile!

Pe data viitoare!

hug

♥♥♥

Facebook: https://www.facebook.com/crisplusina

Instagram: http://instagram.com/crisplusina

Email: [email protected]

 

6 thoughts on “Facebook Reactions – noul update de la Facebook”

  1. Azi am vazut si eu ..si chiar ma intrebam ..wtf ??? :X:X sincer eu nu ma omor dupa schimbarile astea non-stop… am noroc sa ma adaptez si sa invat repede … Tie cum ti se par ?? ajuta sau incurca ??

    1. Din punctul meu de vedere era suficient un buton de dislike si cred ca toata lumea era fericita. Nu? :)) Acum trebuie sa stau sa ma gandesc cum ma face sa ma simt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *