Nu am mai scris de multă vreme un articol de genul acesta, mai personal, dar iată că ultima săptămână a fost plină de evenimente minunate, din care o să rămân cu amintiri frumoase multă vreme de acum.

Luni a fost ziua în care mi-am plănuit întreaga săptămână. Ştiam clar ce o să fac în fiecare zi. Am decis să ies mai des cu prietenii, asta pentru că în ultima vreme am avut multă treabă şi am stat mai mult în clădiri. Vine şi frigul (chiar acum mă uit pe geam şi văd că e înnorat, de dimineaţă mi-am scos picioruşele pe balcon şi chiar e răcoare), deci era un prilej bun de a mă bucura de ultimele zile mai călduroase.

Marţi am ieşit  la Grădina Eden, unde am mai fost o singură dată şi mi-a plăcut mult. Este situat într-o zonă destul de centrală, mai exact pe Calea Victoriei. Este o grădină frumoasă cu mese şi hamace şi în ciuda faptului că spre seară se simţea răcoarea, grădina era aproape ocupată complet.

Miercuri a venit o prietenă pe la mine. Cât timp am stat cu ai mei nu prea am invitat persoane acasă. Acum de când stau singură lucrurile stau diferit şi chiar îmi place să am musafiri. Am făcut o pizza la cuptor, ocazie numai bună să testez noul termometru de cuptor, achiziţionat de pe Ebay. Am tot zis că o să fac un articol despre produsele pe care tot le iau de pe acest site, dar mereu uit şi nici nu ştiu dacă o să vă placă. Am încheiat seara cu o ruladă super bună de la Lidl, Marble Cake. Vi-o recomand cu mare drag.Joi am avut o zi plină. Şedinţe multe la birou, multă treabă. Printre picături am reuşit să mă văd cu o veche prietenă care s-a mutat în Londra şi care venise pentru câteva zile în România. Am rugat-o să îmi aducă şi câteva lucruri de acolo: cartea Fully Functioning Human (Almost) a Youtuberiţei Melanie Murphy, pe care o urmăresc cu drag, crema cu SPF de la Altruist de care am auzit o groază de lucruri bune şi tonerul cu trandafiri de la Fresh, pe care abia aştept să îl folosesc.

https://www.instagram.com/p/BoFMi_2BFoW/?taken-by=crisplusina

Joi seară am fost cu Ani la aniversarea celor 2 ani în România a brandurilor Crescina şi Fillerina. Evenimentul a fost organizat în grădina Palatului Ghica, un loc superb de la sine, dar şi foarte frumos aranjat pentru această ocazie. Crescina şi Fillerina sunt două branduri elveţiene, primul se ocupă de îngrijirea părului (căderea lui şi regenerarea lui), iar cea de a doua de îngrijire a tenului (produse cu diferite tipuri de molecule de acid hialuronic, câteva fiind chiar o alternativă bună pentru fillerele din cabinete). Am şi câştigat un premiu Fillerina pe care îl voi începe în curând şi despre care vă voi scrie cu siguranţă aici.

Sâmbătă a fost highlight-ul acestei săptămâni. Dimineaţa m-am întâlnit cu o prietenă şi băieţelul ei în parc. Până acolo am mers cu bicicleta, pentru prima dată singură. Pentru că eram în zonă am trecut şi pe la ai mei şi apoi pe repede înainte m-am grăbit să ajung acasă pentru a mă pregăti pentru fan meeting-ul Anei Maria din Marionnaud Mario Plaza. Tot evenimentul mi-a depăşit aşteptările. Au venit o grămadă de cititoare (şi un cititor), iar Ani ne-a povestit despre parfumuri, despre îngrijirea tenului şi despre noua gamă Happy de la Marionnaud, care conţine farduri de pleoape, diverse modele de mascara, un highlighter lichid, un fond de ten lejer, rujuri şi balsamuri de buze, creioane de ochi etc. Ce nu am văzut a fost pudră, care se pare că nu este inclusă în această colecţie nou lansată.

Vreau să îi mai mulţumesc încă o dată doamnei Pusa Raisa pentru superbul buchet de flori, la care mă uit chiar acum când scriu aceste rânduri. A fost o bucurie mare să vă cunosc şi singură că şi Ani a fost foarte bucuroasă să vă cunoască personal. Vă pup!

https://www.instagram.com/p/BoFA-5Lhw9a/?taken-by=crisplusina

Evenimentul s-a încheiat pe la ora 8, deşi era plănuit până la ora 7 şi chiar nu ne mai venea să plecăm. După eveniment aş fi vrut să ajung la iMapp, dar eram mult prea obosită. Am decis să fac un ultim drum pe ziua de ieri până la Mega Image. În drum spre casă am găsit cea mai drăgălaşă pisică, pentru care m-am mai întors o dată să îi dau ceva de mâncare. Ştiţi cât de mult iubesc eu pisicile. A fost o zi plină, dar care m-a făcut să adorm cu zâmbetul pe buze.

https://www.instagram.com/p/BoCyllIhxMW/?taken-by=crisplusina

Duminică a fost o zi mai relaxantă, au fost în vizită mama şi bunica mea, să stăm ca fetele la o cafea (sau ceai în cazul meu), apoi am dat o fugă prin Sun Plaza, cum fac aproape în fiecare weekend.

Sper că aţi avut o săptămână frumoasă şi vă doresc ca următoarea să fie şi mai şi!

Pe curând!

hug

♥♥♥

Facebook: https://www.facebook.com/crisplusina

Instagram: http://instagram.com/crisplusina

Email: [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *