Pentru că este ajunul Crăciunului trebuia să postez ceva care să se potrivească cu atmosfera. Îmi pare rău că nu am putut posta mai devreme, dar în ultima vreme am fost destul de stresată cu serviciul, să mă asigur că intru în noul an fără task-uri nerezolvate.

IMG_1148

Sâmbata trecută am avut ocazia să particip la un concert extraordinar la Ateneul Român. Organizatorii au fost cei de la Fundaţia Solidaritatea Culturală pentru România, iar fondurile de anul acesta au fost strânse pentru copiii victime ale dezastrului din Clubul Colectiv din Bucureşti. Amfitrionul acestei gale a fost nimeni alta decât superba Maia Morgenstern, care are o voce atât de plăcută.. doamne!

IMG_1159

În prima parte a programului ne-au încântat cu vocile cei din Corul VOX MEDICALIS, coordonaţi de dirijorul Dr. Tudor Ionescu. Este un cor format în mare parte din tineri medici şi studenţi ai Universităţii de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” din Bucureşti. Da, am rămas plăcut surprinsă când am aflat că in cor se află şi un băiat de la mine din facultate.  În a doua parte au făcut un super spectacol cei de la Camerata Regală, orchestră ce a dobândit Înaltul Patronaj al Principelui Radu al României. Cel mai mult mi-a plăcut interpretarea Andreei Iftimescu – Por una cabeza (Carlos Gardel), am fredonat-o chiar şi a doua zi.

IMG_1153

IMG_1187

Alt moment care mi-a plăcut enorm a fost recitarea poemului „Păpuşa” de Gabriel Garcia Marquez, poem recitat de Emilia Popescu. Cred că a devenit poezia mea preferată.

IMG_1193

Înregistrarea spectacolului a fost dată la televizor ieri, dar am aflat că va fi în reluare pe TVR2 şi pe 30 decembrie 2015, ora 19:00.

Dacă vreţi să faceţi donaţii Fundaţiei Solidaritatea Culturală pentru România ARS XXI o puteţi face aici:

Fundaţia Solidaritatea Culturală pentru România ARS XXI

Banca Comerciala Română filiala Unic

IBAN RON: RO48 RNCB 0285 0084 1837 0002

IBAN EURO: RO64 RNCB 0285 0084 1837 0005

Vă urez un Crăciun Fericit alături de cei dragi şi ne revedem în curând!

hug

♥♥♥

Facebook: https://www.facebook.com/crisplusina

Instagram: http://instagram.com/crisplusina

Email: [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *