Recent v-am povestit pe blog de un abonament la un beauty box, destul de interesant.. şi anume Pick N Dazzle.

Tot ce ţine despre acest abonament, cum funcţionează şi de ce îmi place mie se găseşte aici. Pe scurt, îmi place că dacă eşti o persoană curioasă, dar în acelaşi timp indecisă, pe baza profilului tău de frumuseţe, Pick N Dazzle îţi va livra produse potrivite ţie, iar dacă nu îţi plac surprizele şi îţi place să te documentezi înainte, ei bine, ai opţiunea să ţi le alegi chiar tu ce produse vrei sa primeşti.

Eu mă încadrez la o a doua categorie şi mi-a plăcut să caut pe internet şi în review-uri ce au apreciat alte fete şi să mă îndrept spre produse care îmi trebuie, de care sunt curioasă sau care chiar sunt foarte lăudate.

Iată-le pe cele 5 care mi-au atras atenţia:

  • Fragrance Shot. Încep cu partea cea mai interesantă zic eu. Aveţi opţiunea de a vă lua un mini parfum de 8 ml dintr-o listă destul de mare de variante: Versace, DKNY, Cacharel, Jimmy Choo, Moschino, Burberry etc. Mini parfumul are aproximativ 130 de pufuri, suficient să vă faceţi o idee dacă vă place sau nu, iar dimensiunea lui îl face numai bun de luat în poşetă.  Îi puteţi pune bineînţeles şi o carcasă roşie sau neagră, pe care o primiţi gratuit la abonamentele de 6 luni. Pe lângă Fragrance Shot găsiţi şi alte mini parfumuri, cele de la Miss Kay sunt foarte jucăuşe şi vesele. Preferatul meu de până acum este unul de la Vivanel cu grapefruit, miroase foarte fresh şi plăcut.

  • Naobay Mattifying Cream. De crema asta am aflat urmărind un clip de-al Georgianei de la Chic Inquest. Conţine 99% ingrediente naturale şi este o cremă care chiar matifiază. Nu mi-a iritat tenul, nu mi-au ieşit coşuri.

  • TCR Detox Wrap. Este o mască de păr foarte hidrantantă şi interesantă. Se aplică pe părul proaspăt spălat şi uscat cu prosopul. Produsul se află într-o cască drăguţă care se ţine pe cap 15 minute, la final părul fiind mai mătăsos şi mai strălucitor.

  • Cocosolis Scrub cu ciocolată şi caramel. Miroase delicios, pielea rămâne catifelată după. Îmi place că nu este slippery, nu vin în freză în duş când îl folosesc.

 

  • Holika Holika Baby Silky Foot Mask Sheet. Mereu uit de picioare când vine vorba de hidratare. Masca asta de picioare este perfectă pentru o seară la film. Mi-a plăcut super mult, multe din produsele încercate de la Holika Holika m-au impresionat şi m-am bucurat când am văzut că se găsesc şi în abonamentele Pick N Dazzle. Se pare că în câteva zile pielea moartă ar trebui să dispară, deoarece masca este una exfoliantă..

Voi ce produse ați încercat din cutiile Pick N Dazzle și v-au plăcut?

Nu uita!

Dacă foloseşti linkul acesta, vei beneficia de o reducere de 12 lei pentru fiecare cutie pe care o achiziţionezi. Deci dacă îţi vei face abonament pe 6 luni, vei economisi 72 de lei. De asemenea, dacă vrei să achiziţionezi un abonament pe 3 sau 6 luni, poţi folosi codul crisplusina3 pentru un cadou în luna a doua la cel de 3 luni, sau crisplusina6 pentru un cadou în lunile 2 şi 5 ale unui abonament de 6 luni.

Pe curând!

hug

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *