Nu v-am mai povestit ce descoperiri am mai făcut.. 🙂

MELODIE

Oldie, dar genială.

SERIAL

Crazy Ex Girlfriend este un serial uşor musical, dar simpatic, despre o tipă care duce totul la extrem pentru un fost iubit din liceu.

FILM

Chiar săptămâna aceasta am văzut o comedie bună, cum nu am mai văzut de ceva vreme. Mă refer la The Game Night (Jocul de-a detectivii), unde o seară de boardgames ia o întorsătură ciudată. Este un film plin de glumiţe. L-am văzut la cinema, iar dacă vreţi ceva informaţii suplimentare, găsiţi aici.

 

RANDOM 1

Balsamul de buze Lip Smacker cu aromă de Cola. L-am luat la promoţie din dm drogerie markt şi miroase exact ca un pahar de Cola! Hidratează destul de bine şi ambalajul este foarte cute!

RANDOM 2

Vinerea trecuta am făcut primul meu curs de prim ajutor. Sper din tot sufletul să nu am nevoie vreodată să folosesc ce am învăţat, dar noţiunile de la curs o să îmi prindă bine în cazul în care, doamne fereşte, cineva din apropierea mea intră în stop cardio-respirator. Am învăţat paşii corecţi de prim ajutor, cum se foloseşte un defibrilator, cum se aşează o persoană în poziţia laterală de siguranţă şi muuulte altele. Vă recomand să faceţi un curs de prim ajutor, este important să fim cât mai mulţi informaţi în acordarea lui. Instructorul cu care am făcut eu este Alexandru Moruz, de la Medicover, ne-a răspuns la toate întrebările, a explicat foarte bine şi cele 6 ore au trecut foarte repede. La sfârşitul cursului nu ştiam cum să conving cât mai multă lume cât de important este să facă acest instructaj. Încerc să vă conving şi pe voi acum 🙂

Pe curând!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *