Exact.. e timpul pentru alte noi 5 favorite!

FILM

Nu mai fusesem de mult la cinema şi cât au fost zilele astea de sărbători cam epuizasem toate variantele de stat degeaba. Nu eu am ales filmul, ci o prietenă, care a făcut o alegere foarte mişto. Filmul drăguţ din această postare este Collateral Beauty. Cei din România nu au găsit o traducere mai eficientă decât A doua şansă, aşa că aveţi grijă cum îl căutaţi în programele cinematografelor. Este un film cu Will Smith, care joacă impecabil ca de obicei, alături de alte actrite şmechere: Kate Winslet şi Keira Knightley. Tipul filmul este dramă, o dramă care va cauza momente lacrimogene dacă sunteţi sensibili.

5 favorite

Descrierea (preluată de pe Cinema One):  Howard Inlet (Will Smith), odată un bărbat cu o carieră strălucită, ajunge să renunţe la orice speranţă după ce pierde una dintre cele mai importante persoane din viaţa sa. La intervenţia surprinzătoare şi emoţionantă a prietenilor lui, acesta este forţat să-şi înfrunte toate temerile şi să accepte realitatea înainte de a pierde totul.
Regizat de David Frankel „Collateral Beauty: a doua şansă” explorează cu multă emoţie felul în care oamenii reuşesc să găsească frumuseţe în ciuda suferinţei şi cum iubirea, timpul şi moartea se completează reciproc astfel încât să aducă echilibru existenţei noastre.

Filmul are nota 6.5/10 pe IMdb.

[otw_shortcode_divider margin_top_bottom=”30″ text_position=”otw-text-left”][/otw_shortcode_divider]

MÂNCARE

Ca şi voi de altfel, anul 2017 a venit cu „new year, new me”. Mi-am propus ca anul acesta să am mai multă grijă ce mănânc şi mai ales ce ronţăi când mi-e foame, dar nu prea. Cine mă cunoaşte ştie că sunt mare mâncătoare de chipsuri, chipsuri care nu sunt cele mai sănătoase lucruri de pe planetă.

Am văzut recent la Camelia  soia crocantă. Nu am crezut că o să impresioneze în vreun fel, dar chiar îmi plac destul de mult. Sunt uşor sărate (din punctul meu mergeau un pic mai sărate) şi foarte crunchy. 50 g costă în jur de 2-3 lei şi le găsiţi online aici.

[otw_shortcode_divider margin_top_bottom=”30″ text_position=”otw-text-left”][/otw_shortcode_divider]

BĂUTURĂ

Da..este vorba de un ceai! L-am primit de la mama de Crăciun şi are o aromă de Crăciun minunată!

5 favorite

Este ieftin, îl găsiţi prin Cora sau Mega Image, numele lui e Belin – Vis de iarnă. Este pur şi simplu un ceai de fructe, la care s-a adăugat scorţişoară.

Totuşi mi-e dor de ceaiurile Yogi (sortimentele pe care le găseam pe iHerb, magazin despre care v-am mai povestit pe blog).

[otw_shortcode_divider margin_top_bottom=”30″ text_position=”otw-text-left”][/otw_shortcode_divider]

MUZICĂ

Am început să lucrez la un nou playlist de ascultat la birou şi am tot lăsat Youtube-ul să îmi sugereze melodii. Aşa am ajuns la Meet me, o piesă care m-a prins. Nu am mai ascultat Mickey Valen sau Noe. Cum vi se pare? Nu e neapărat stilul meu, dar cumva a ajuns în preferatele mele.

[otw_shortcode_divider margin_top_bottom=”30″ text_position=”otw-text-left”][/otw_shortcode_divider]

JOC 

Recent mi-am reinstalat sistemul de operare la telefon şi am fost nevoită să îmi instalez din nou şi aplicaţiile mele preferate. Nu ştiu dacă ştiţi, aveţi pe Play Store posibilitatea de a vedea toate aplicaţiile pe care le-aţi descărcat de când aveţi acel cont de Google. Aşa am redescoperit Two Dots, un joc pe care l-am tot jucat în studenţia mea.

5 favorite

Jocul are în spate câteva reguli simple, trebuie să îndeplineşti la fiecare level o altă misiune. Pe ecran veţi vedea bulinuţe pe care trebuie să le uniţi pentru a obţine un anumit număr de culori unite. E destul de time waster, dar merge jucat în drum spre muncă sau pe WC. 😀

Cam atât deocamdată, încerc să îmi revin în ritm şi să scriu ca înainte, am o groază de idei, timp să am!

Huggies,

hug

♥♥♥

Facebook: https://www.facebook.com/crisplusina

Instagram: http://instagram.com/crisplusina

Email: [email protected]

3 thoughts on “5 favorite (2)”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *