Vă era dor de favorite?

MUZICĂ

Melodia asta am auzit-o întâmplător la ultimul Bloggers Lan Party la care am fost. E foarte catchy şi la prima vedere nu pare deloc stilul meu. Cumva a ajuns melodie pusă pe loop pe Youtube.

MÂNCARE

Încerc să mă feresc cât mai mult de zahăr. Momentan am renunţat la zahărul din multiplele ceaiuri pe care le beau zilnic şi din cafelele rare pe care le beau. Câteodată am poftă de ciocolată, iar ciocolata neagră nu mă dă pe spate, plus că de multe ori conţine şi ea o grămadă de zahăr. Din când în când ronţăi boabe de cacao. Sunt crocante (îmi dau un pic impresia că mănânc chipsuri) şi au un gust foarte asemanător cu ciocolata neagră. Le găsiţi online pe vegis.ro

FILM

Un film destul de vechi, 2008 mai exact, dar funny şi relaxant pentru o seară random este What Happens in Vegas cu Cameron Diaz şi Ashton Kutcher. Tot filmul se învârte în jurul lor, cei doi fiind obligaţi prin lege să ducă o viaţă de cuplu căsătorit din cauza unei „situaţii” în Vegas.  Este o comedie romantică.

BĂUTURĂ

Nu beau alcool decât foarte foarte rar şi de obicei la ocazii speciale.  Acum câteva săptămâni am fost la un târg unde am gustat vinul Berry Wine, un vin făcut din mure. Este foarte aromat, nu m-a durut capul de la el, iar sticla îţi lasă impresia că ai bea un vin extraordinar de scump. Toată afacerea Abund Berry este românească, povestea începând în Gorj. Eu zic că este o ocazie minunată să susţineţi antreprenorii români. 🙂

Detalii găsiţi pe site-ul lor, pe pagina de Facebook sau Instagram.

CARTE

Recent nu am avut atât de mult timp pentru citit. O carte care m-a captivat şi pe care vi-o recomand este „Arta subtilă a nepăsării” scrisă de Mark Manson. Nu vreau să vă dau multe spoilere, dar cartea asta m-a învăţat să îmi pese mai mult de mine şi să încep să ignor lucrurile şi persoanele care nu mă interesează. Cartea o găsiţi la cărtureşti, libris şi elefant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *