Recent am fost într-un concediu de 2 săptămâni şi ca rutină de îngrijire a tenului am avut gama Defense de la Paula’s Choice, în varianta travel size.

Dacă vă doriţi să încercaţi produsele Paula’s Choice vă recomand să încercaţi mostrele sau seturile de travel-size (aş alege mai degrabă a doua variantă pentru că vă puteţi face mai bine o părere despre ele).

În momentul de faţă gama Paula’s Choice Defense conţine 5 produse, dar din setul de călătorii a lipsit unul.

Să le luăm în ordine:

Defense Hydrating Gel to Cream Cleanser – este un gel de curăţare blând, care nu mi-a uscat tenul. Conține un complex de aminoacizi și ingrediente reparatoare. Nu aş spune că mi-a lăsat tenul squicky-clean  şi pe termen lung probabil că ar fi o opţiune bună pentru curăţarea tenului dimineaţa. Nu are miros, devine cremos, se poate distribui foarte bine pe ten. Ce nu mi-a plăcut a fost ambalajul. Nu ştiu cum este ambalajul mare(dar din poze pare asemănător), dar acesta travel size a curs pe toate părţile, făcându-l nepractic în călătorii. Mereu a stat singurel, într-o pungă.

Defense Essential Glow Moisturizer SPF 30 – pentru tenul meu normal această cremă a fost prea puţin hidratantă (aveam nişte aşteptări din cauza cuvântului „moisturizer” din nume). Pentru mine ar fi mai indicată pentru timpul mai călduros când tenul meu tinde să se îngraşe mai repede, dar SPF 30 este mult prea puţin pentru vară, pentru că oricum eu sunt predispusă şi la pete pigmentare. L-aş recomanda unei persoane cu ten mixt sau normal, pentru perioadele mai reci. Efectul de glow nu mi s-a părut prea in your face , am încercat alte creme cu SPF care mă făceau să lucesc efectiv. Această cremă oferă într-adevăr luminozitate, dar fără exagerări. Este o protecție solară pe bază de filtre minerale, infuzată cu 12 antioxidanți, niacinamide, vitamina C și extracte de plante. Nu mi s-a părut extraordinară sub machiaj în schimb, dar singură îşi face treaba şi tenul arată sănătos.

Defense Antioxidant Pore Purifier – produsul preferat din gama aceasta. Plecasem de acasă cu un monstru de toată frumuseţea de care a avut grijă acest produs. În 2 zile nu mai era nimic, pentru că acest tubuleţ curăță porii și infuzează pielea cu antioxidanți care neutralizează poluanții. Conţine şi vitamina C, niacinamide și derivatul de acid azelaic care ajută la restaurarea luminozităţii pielii.

Defense Nightly Reconditioning Moisturizer – o cremă cu o textură interesantă, ca de souffle, hidratează foooooarte bine! Conține un complex de antioxidanți anti-poluare, extracte de plante, peptide și ceramide. Mirosul nu este cel mai minunat, dar este un compromis pe care l-aş face.  Este o cremă de noapte care nu mi-a încărcat tenul şi mi l-a îngrijit pe parcursul somnului.

Toate produsele au lista de ingrediente foarte curată, nu conţin parfum şi alte nebunii.

Paula Begoun este fondatoarea brandului de cosmetice Paula’s Choice. Este de asemenea și autoarea a peste 20 de cărți best selling, dedicate îngrijirii pielii și machiajului, vândute în peste 2.5 milioane de copii pe tot globul, cărţi pe care îmi doresc foarte mult să le citesc.

Munca ei recunoscută la nivel internațional în domeniul industriei cosmetice a dus la apariții repetate la programe TV cum ar fi Oprah, The Today Show, 20/20, Dateline NBC,The View și Dr. Oz.

Paula este in spatele fiecărei formule Paula’s Choice și conduce o echipa extinsă de cercetare care se bazează doar pe studiile științifice publicate în jurnalele medicale.

Voi aţi încercat produse de la Paula’s Choice? Care sunt preferatele voastre?

Gama Defense se găseşte aici.

Pe curând!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *