Acum 2 ani îmi cumpăram domeniu și hosting pentru crisplusina.ro..

În prezent am scris aproape 100 de articole pentru voi, de toate felurile. V-am povestit de favoritele mele, de evenimentele la care am participat, v-am ținut la curent cu câteva noutăți, v-am povestit câteva și din sfera tehnologiei, am scris și câteva articole mai personale, dar și articole doar pentru gagici. 😀

Am vrut să mă las de atâtea ori de blogul ăsta, dar de fiecare dată îmi aminteam că îmi face plăcere să scriu și că datorită blogului am cunoscut o groază de oameni mișto.

Mi-ar fi plăcut să dedic mai mult timp acestui blog, acestui locușor al meu de pe internet.  Inspirație și idei de articole credeți-mă că am, doar că stau mai prost cu timpul. Cumva planetele se alianiază și timpul de relaxare crește.

Articolele cele mai citite de pe blogul meu sunt review-urile și recomandările. Voi încerca să mă focusez mai mult pe aceste două secțiuni. Mă gândesc serios să mă apuc de un blog focusat mai mult pe tehnologie, dar aici aștept și părerea voastră. Vă place să citiți bloguri generale ca acesta sau vă plac mai mult blogurile axate pe ceva anume?

Anul trecut nu am sărbătorit în vreun fel așa că la aniversarea de 2 ani vă invit la un giveaway care va anunța practic din ce categorie va face parte unul din următoarele articole.

Premiul este cel pe care îl vedeți în poză.

  • Bioderma AR BB Cream
  • Mască de față Tony Moly I’m real Brightening Sheet Mask
  • Deborah Mascara Volume
  • Fard de pleoape Sephora

Pentru a face lucrurile interesante, voi alege un câștigător când ne vom strânge 1000 de oameni pe Facebook.  Nu suntem departe. 🙂

Reguli:

  • Să vă asigurați că ați dat like paginii Cris+ina pe Facebook
  • Dați share acestei postări în mod public pe profilul vostru
  • Recomandați blogul meu prin tag în comentariile postării de mai sus unui prieten, doi, trei.. 🙂

Voi alege un câștigător cu random.org. Premiul va fi îmânat personal dacă persoana câștigătoare este din București sau va fi livrat prin Poșta Română, numai pe teritoriul României.

Vă mulțumesc că îmi citiți blogul și că vă place ce scriu.

Vă îmbrățisez cu drag!

Cristina. 🙂

 

LATER EDIT: Felicitări Roxana Elena! Aștept un mesaj privat de la tine!

14 thoughts on “2 ani de Cris+ina (Giveaway)”

  1. La multi si frumosi ani in continuare! Imi place mult cum scrii si ce scrii. Sunt alaturi de tine si te sustin.

  2. Multumim si mult succes in cariera de blogeritsa dar si multe impliniri pe lan sentimental. Sa fi fericita si iubita!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *